Menu

Nová appka KROS Daňové priznania ide do sveta

Čas daňových priznaní pomaly, ale isto prichádza. Pre mnohých z nás je to zložitý proces, plný papierov, formulárov či nezodpovedaných otázok. Ale nezúfajte. V KROSE máme pre vás skvelú správu – novú aplikáciu KROS Daňové priznania. Pre vytvorenie daňového priznania rýchlo a jednoducho s praktickým sprievodcom.

Personalizovaný sprievodca

Sprievodca vás prevedie otázkami, na ktoré odpovedáte a na základe odpovedí vyplní daňové priznanie za vás. Vďaka nemu bude vyplnenie jednoduché a intuitívne. Nemáte k dispozícii všetky podklady pre vyplnenie daňového priznania? Nevadí, so sprievodcom sa môžete kedykoľvek vrátiť a doplniť ich.

Vnútorné kontroly

Nemusíte sa obávať, že vyplníte niečo nesprávne alebo na nejaký údaj zabudnete. Aplikácia kontroluje správnosť tvaru každého poľa a na prípadnú chybu vás hneď upozorní. Zapracovanie aktuálnej legislatívy je samozrejmosťou.

Rôzne druhy príjmu

Aplikácia je flexibilná a poradí si s rôznymi kombináciami – či už ide o príjem z pracovného pomeru, z podnikania, prenájmu alebo zahraničné príjmy.

Daňové priznania z motorových vozidiel do minúty

Predstavte si, že do sprievodcu vypíšte svoje EČV a aplikácia načíta údaje o vozidle ako aj daňovú povinnosť sama bez vášho ďalšieho zásahu! Áno, aj toto zvládne naša najmladšia aplikácia. Daňové priznanie budete mať vyplnené rýchlo a bez chýb.

Podpora

Tak, ako ste už zvyknutí, spoľahnúť sa môžete na pomoc našich konzultantov. Na vyplnenie daňového priznania nebudete nikdy sami. Vyskúšajte našu appku a zistite, ako jednoducho vyplniť svoje daňové priznanie ešte dnes.

Chcem vyskúšať

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty