Menu

Nová éra predaja krosáckeho softvéru

Poznáte to, máte doma televíziu alebo internet od providera, ktorému platíte vopred dohodnutú sumu. Rovnako to funguje aj pri paušále za mobil. Nič nezvyčajné. A tak isto je to pri krosáckom ekonomickom a stavebnom softvéri. Objavte množstvo výhod, ktoré vám tento spôsob používania prináša.

Ide to aj bez vysokej investície

Každý, kto začína podnikať vie, že prvotné náklady na rozbehnutie vlastného biznisu bývajú veľké. Začínajúci podnikatelia obracajú každé jedno euro a precízne zvažujú väčšie počiatočné investície. Patríte medzi nich? Tak vám určite príde vhod ušetriť peknú čiastku za softvér a zaobstarať si ho bez vysokej vstupnej investície. S kúpou softvéru ALFA plus, OMEGA, OLYMPCENKROS 4 rozbehnete svoje podnikanie jednoduchšie a lacnejšie. Nemusíte jednorazovo zaplatiť vysokú sumu za celý program a následne ho aktualizovať, ale zaplatíte menšie finančné čiastky za vybrané časové obdobie a program využívate hneď.

Raz vyskúšate a neoľutujete

Nemusíte si byť hneď istí, či budete softvér využívať dlhodobo. Program si kupujete na určité časové obdobie. Za ten čas si ho vyskúšate a sami sa rozhodnete, či v jeho využívaní budete pokračovať aj naďalej.

Spoľahnite sa na odborné poradenstvo

Zmenou systému kúpy na kratšie časové obdobie o nič neprídete. S kúpou softvéru získate aj profesionálne poradenstvo. Do práce vás zaučia naši konzultanti, na ktorých sa môžete kedykoľvek obrátiť. Vybrať si môžete zo širokej ponuky vzdelávačiek v rámci KROS Academy.

Licenciu zmeníte jednoduchšie

Aj vy mávate nárazové zákazky, kedy by sa vám zišla licencia pre ďalšieho pracovníka? Na túto situáciu je predaj na kratšie obdobie úplne ideálny. Na potrebnú dobu si program kúpite aj pre svojho kolegu. Po hektickom období už program nepotrebujete? Nevadí, kúpu zrealizujete až keď budete program opäť potrebovať. 

Ako to funguje?

Úplne jednoducho. Vyberiete si obdobie, na ktoré chcete program zakúpiť a vyplníte objednávku. Následne ho môžete plnohodnotne používať. S kúpou programu získavate aj Balík podpory platný na celé obdobie zakúpenia programu. 14 dní pred koncom trvania vás program upozorní na blížiaci sa koniec platnosti. Potom sa stačí len prekliknúť do svojho KROS účtu a kúpu si pohodlne obnoviť.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty