Menu

Nová verzia iKROSU

Počas dlhých zimných večerov sme iKROS optimalizovali, čoho výsledkom je rýchlejšia a stabilnejšia aplikácia.

Dôvody, prečo sme sa rozhodli iKROS optimalizovať ako aj základné informácie o prínose pre používateľov sme popísali v článku Optimalizujeme 1. etapa. Poďme sa teraz detailne pozrieť na všetky novinky.

Rýchlejšia a stabilnejšia aplikácia

Zmenili sme jadro aplikácie. Nebudeme tu teraz rozpisovať technické detaily (v prípade záujmu ich môžeme prebrať pri pive), dôležitý je výsledok

  • rýchlejší štart aplikácie (pri veľkom počte dokladov až o 50%),
  • stabilnejšia aplikácia,
  • otvorené možnosti pre ďalšie vylepšenia a funkcie.

Info priamo v aplikácii, že bola faktúra videná odberateľom

Určite to poznáte. Pošlete odberateľovi (vášmu zákazníkovi) faktúru alebo iný doklad a čakáte úhradu alebo odpoveď. Druhá strana však nereaguje tak pružne, ako si predstavujete. Vy teraz neviete, či odberateľ daný doklad dostal a či ho aj videl. V iKROSe sme mysleli aj na túto situáciu. Ako to celé funguje?

1. Z iKROSU odošlete e-mail klasickým spôsobom. Do e-mailu pribudol odkaz na zobrazenie dokladu. V tomto prípade je to “Zobraziť faktúru”.

2. Odberateľ klikne na daný odkaz a otvorí sa sa mu stránka s PDF faktúry (dokladu). V závislosti od prehliadača si môže priamo z tejto stránky doklad uložiť alebo vytlačiť.

3. Priamo v iKROSE vidíte informáciu, či a kedy bol doklad videný. Ikonka lietadielka znázorňujúca informáciu, či bol doklad odoslaný, sa zmení na modrú a v popise (tooltipe) pribudne presná informácia kedy bol doklad videný zákazníkom.

Multi-filter – možnosť filtrovať doklady podľa viacerých kritérií súčasne

Mnohí z vás potrebujú filtrovať doklady podľa viacerých kritérií naraz. Napríklad faktúry po splatnosti za dané obdobie. V iKROSe sme upravili možnosti filtrovania a s novým multi-filtrom už je možné aj toto.

Základný filter ponúka tieto možnosti.

Ak potrebujete ďalšie možnosti, stačí rozbaliť voľbu Rozšírený filter.

Zrušené číslo účtu na dokladoch

1. februára 2016 skončilo prechodné obdobie, dokedy sa mohlo používať klasické číslo bankového účtu. Od tohto dátumu sa používa už iba číslo bankového účtu vo formáte IBAN.

V iKROSE sme upravili zobrazenie údajov na úhradu na dokladoch a zrušili sme z neho klasické číslo účtu.

Aby sme vám uľahčili prácu pri zadávaní nového bankového účtu alebo jeho použití na doklade, nezrušili sme číslo účtu úplne. Číslo bankového účtu aj naďalej nájdete v Nastaveniach – Bankové účty alebo pri výbere účtu na doklad.

Responzívne menu aplikácie

Upravili sme menu aplikácie, aby bolo prehľadné aj pre zariadenia s menším rozlíšením.

Spätná väzba

Keďže vydávame verziu po dlhšom čase a upravili sme toho naozaj veľa, budeme veľmi vďační za spätnú väzbu – reakcie na nové fungovanie aplikácie a nové funkcie. Dajte nám o nich vedieť v komentári pod článkom alebo e-mailom na info@ikros.sk.

Čo pripravujeme

Okrem optimalizácií a noviniek vyššie, neúnavne pracujeme aj na evidencii Výdavkov a možnosti nahrávania bankových výpisov do iKROSU. Máte záujem vyskúšať túto funkčnosť skôr ako ju zverejníme? Stačí kliknúť na tlačidlo nižšie alebo na tento odkaz a nechať nám e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v iKROSE. Hneď ako vám danú funkčnosť sprístupníme, pošleme vám info na e-mailom.

Vyskúšať Výdavky a Bankové výpisy

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty