Menu

OMEGA a jej piliere

Kto okúsi OMEGU, ostane pri nej. Má to skryté v názve – koniec hľadania a skúšania softvérov. OMEGU si zamilujete. Prečo? Je toho veľa… Navyše, len do 16. 2. 2020 ju môžete získať so špeciálnou zľavou 25 %

Nedržte paragrafy v hlave

Legislatíva je naša vášeň. A zároveň záväzok – a tak k nej pristupujeme. Poctivo. Za legislatívou v OMEGE sú hodiny a hodiny tvrdej práce, študovania paragrafov, školení a komunikácie s Finančnou správou. Aby ste to už vy robiť nemuseli. V paragrafoch sa môžete na nás dokonale spoľahnúť. Legislatíva v programe je vždy aktuálna. A načas. Aby vám žiadna zmena v zákone neušla, dáme vám o nej vedieť infosprávou, ktorú si nájdete priamo u vás „doma“ na obrazovke.

Podpora – sme tu pre vás

Pre nás to nie je reklamný slogan. Je to rozhodnutie. Chceme tu byť pre vás. Byť vašou pravou rukou – nájdete nás na telefónoch, školeniach, aj za každou infosprávou či postupom, ktorý vám pošleme. Okrem kvalitného odborného poradenstva u nás nájdete zakaždým to podstatné –  pochopenie, trpezlivosť a ľudský prístup. Postaráme sa o vás a vysvetlíme všetko rovnako, ako by sme to vysvetľovali našim rodičom, kamarátom, kolegom. Máme na vás čas. Robíme predsa softvér pre ľudí. A na tej našej strane nájdete tiež ľudí – ochotných, trpezlivých, občas viac ukecaných. Nájdete tam nás. Tešíme sa na spoluprácu.

Doklady a výkazy 5 x rýchlejšie

Ruku na srdce, kto z vás by ešte vypĺňal výkazy „bez softvéru“? A prečo by ste to robili, však? OMEGA to urobí za vás. Stačí jej na to pár sekúnd. Každý účet má svoje správne miesto v súvahe aj vo výkaze ziskov a strát. Daňové priznanie DPH či kontrolný výkaz tvoríte už pri účtovaní dokladov. Stačí doklad správne zaúčtovať. Samotné vyplnenie daňového priznania je potom otázkou troch klikov.

Daň z príjmov? Aj tu si pomôžete OMEGOU. Automaticky vyplní všetky základné údaje, náklady, výnosy a podľa nastavenia doplní aj pripočítateľné a odpočítateľné položky. S dlhodobým majetkom si poradí ľavou zadnou – tabuľka B = hotovo.

DPMV, Intrastat či Súhrnný výkaz – všetky výkazy vždy aktuálne, s jednoduchým exportom do XML.

Vaše faktúry – vaša vizitka

Odlíšte sa od konkurencie a priraďte svoj odtlačok na všetky doklady, ktoré posielate svojím obchodným partnerom. Upravte si ich podľa svojich potrieb. Cenová ponuka, dodací list či faktúra musí predsa zaujať. Zamerajte sa na detaily a vaše doklady chytia úplne nový dych. Podľa svojho vkusu a potrieb si vytvorte aj ďalšie vzory.

To najlepšie na koniec – ELIS

Prečo OMEGA? Pretože má ELIS… Nemrhajte pracovnými silami. Nechajte vašej účtovníčke priestor, aby mohla byť odborníkom vo svojom obore a kompasom pri vašom biznise. Rutinné veci prenechajte ELIS.  K tomu je „stvorená“… Čo vie? Spracovať tisícky dokladov a potiahnuť ich priamo do OMEGY. Ako? Jednoducho. Odošlete elektronické doklady a nájdete ich v OMEGE. Áno, viem, ešte aj v dnešnej dobe nezastaviteľného technického pokroku sú zákazníci, ktorí vám stále posielajú doklady v krabici od topánok. Nezúfajte. Stačí ich cvaknúť mobilom. ELIS si s nimi poradí.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty