Menu

Jednoduché účtovníctvo môže byť naozaj jednoduché

V programe ALFA plus nájdete všetko, čo vám pomôže pohodlne zaúčtovať rôzne druhy faktúr, vytvárať dodacie listy, výkazy DPH, evidovať jazdy, cestovné príkazy alebo dlhodobý majetok. Držíme krok s dobou, program inovujeme a prispôsobujeme potrebám zákazníkov. Presvedčte sa sami…

Navyše, len do 16. 2. 2020 môžete získať ALFU plus so špeciálnou zľavou 25 %

Poriadok v účtovníctve

S programom ALFA plus si na pár klikov upracete všetky doklady. Jednoducho zaúčtujete príjmy, výdavky aj faktúry do správnych evidencií. Profesionálne moduly zabezpečia previazanosť dokladov s ostatnými evidenciami a automatickú kontrolu zaúčtovaných dokladov. So sofistikovanými prehľadmi o zaúčtovaných dokladoch budete mať vo všetkom jasno.

A to nie je všetko. Môžete si:

  • upraviť vzhľad evidencie podľa seba a rozhodnúť sa, ktoré údaje si zobrazíte alebo vyexportujete,
  • vytvoriť faktúry podľa vlastných predstáv s možnosťou vloženia vlastného loga a pečiatky s podpisom,
  • opraviť, usporiadať alebo prečíslovať doklady,
  • nastaviť užívateľské texty aj automatické upomienky.

Pokuty vás viac nezaskočia

Unavuje vás neustále sledovanie legislatívy? Môžete si vydýchnuť, budeme ju sledovať za vás. Včas vás upozorníme na pripravované zmeny, blížiace sa termíny, či nové tlačivá. Pýtate sa ako? Sledujte infosprávy v programe, kde vás dopredu upozorníme na blížiace sa zmeny a ponúkame aj návody ako sa s nimi vysporiadať. Samozrejmosťou je vždy aktualizovaný program so zapracovanými zmenami, aby ste si mohli splniť svoje daňové povinnosti. Ak chcete do legislatívy načrieť hlbšie, začítajte sa do nášho legislatívneho časopisu KROS NEWS. Na jednom mieste nájdete metodické usmernenia, praktické príklady a postupy účtovania overené v praxi, či návody pre prácu v programe. Ak vás zaujíma konkrétna téma, priblížime vám ju na školení alebo si ju nájdete v niektorej z našich publikácií.

Už žiadne ručné účtovanie

Zabudnite na retro účtovanie. Zdĺhavé evidovanie dokladov je už minulosťou. Partnera nemusíte vyťukávať ručne, vyberte si ho pohodlne z registra a overte si aj platnosť jeho údajov. Vzory účtovania a typy dokladov spravia tiež kus práce za vás. Okrem toho, že ušetríte svoj čas, čo je v dnešnej uponáhľanej dobe prepychom, zabezpečíte si tak aj správnosť zaúčtovaných dokladov. Ich použitím si nemusíte lámať hlavu nad tým, akú sadzbu či riadok DPH vybrať, ALFA plus to urobí za vás. Pre lepšiu prehľadnosť vzorový doklad doplní aj analytické členenie stĺpcov PD a popis účtovnej operácie.

Na starosti s úradmi zabudnite

Nechce sa vám zabíjať čas behaním po úradoch? V programe nájdete všetky potrebné tlačivá a účtovné výkazy definované zákonom. Na pár klikov ich naplníte údajmi z účtovníctva, ALFA plus ich prekontroluje a postará sa o ich elektronické podanie. Takto jednoducho a pohodlne sa vám postaráme o daňové priznanie k DPH a daň z príjmov.

Fakturujte online

Jednoducho a rýchlo. Odkiaľkoľvek a kdekoľvek.

Vyskúšajte novú generáciu online fakturácie skôr než ostatní. Vystavujte faktúry na pár klikov, ľahko a bezpečne.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty