Menu

Aj mzdári môžu mať jednoduchší život

Predstavte si, že máte kolegu, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť. Spraví tú najťažšiu prácu za vás a vždy vám ochotne poradí. Presne taký je program OLYMP. Len do 16. 2. 2020 ho môžete získať so špeciálnou zľavou 25 %

Mzdy na pár klikov

Mzdy spolu zvládnete na pár klikov. Stačí zaevidovať zopár vstupných údajov a s ostatným si program hravo poradí. Pozrime sa na to, čo všetko dokáže.

Jadro OLYMPU tvorí personálna a mzdová evidencia. Je rozdelená do viacerých logických a funkčných celkov, ktoré sú navzájom prepojené. Vďaka nej vie program o každom zamestnancovi jeho osobné číslo, meno a priezvisko, rodné číslo a ostatné údaje. Pozná taktiež detaily pracovného pomeru, jeho zdravotnú poisťovňu, zdravotné obmedzenia alebo dôchodky.

Všetky tieto informácie OLYMP využije pre správny výpočet odvodov, nároku na dovolenku a tiež samotnej mzdy. Nemusíte sa viac trápiť tabuľkami a študovaním legislatívnych zmien. Program vždy sleduje platnú legislatívu a na základe údajov doplnených v personálnej evidencii, doplní do mzdy všetko potrebné.

To, že je OLYMP naozaj profesionál, vám potvrdí jeho pomoc pri rozvrhnutí pracovného času zamestnanca alebo plánovanie dovoleniek priamo v programe. Ich evidencia vám pri spracovaní miezd každý mesiac ušetrí niekoľko drahocenných minút.

Veľkou výhodou je jednoduchosť ovládania a vykonávania zmien. Napríklad uplatnenie nezdaniteľnej časti základu dane na zamestnanca alebo možnosť preplácania sviatku zmeníte jedným klikom. Personálnu a mzdovú evidenciu uzatvárajú informácie o mzde zamestnanca. Tie do výplaty prenesiete prostredníctvom preddefinovaných zložiek mzdy a zrážok pridaných danému zamestnancovi. Teraz si iba uvarte dobrý čaj alebo kávu a všetko ostatné nechajte na OLYMP.

Vo výplatnej páske sa viac nestratíte

Najdôležitejším výstupom každej mzdy je výplatná páska. Azda najpodstatnejší údaj na výplatnej páske pre zamestnanca je časť „k výplate v hotovosti“ alebo „na bankový účet“. Okrem toho sa však na výplatnej páske nachádza množstvo údajov, ktorým zamestnanci nerozumejú. Často sa tak mzdári dostávajú do situácií, kedy musia svojim zamestnancom vysvetľovať, čo ktorá skratka alebo číslo vyjadruje. Pri tvorbe programu OLYMP myslíme naozaj na všetkých. V našich výplatných páskach sa nestratíte. Každá výplatná páska je rozdelená do niekoľkých celkov. Názvy jednotlivých zložiek mzdy alebo zrážok sú prispôsobené zaužívanej terminológií.

OLYMPOM posielate svojim zamestnancom moderné výplatné pásky, ktorým budú rozumieť. Veľkou výhodou je tiež možnosť zasielania výplatných pások na e-mail a samozrejme aj ich heslovanie. Týmto spôsobom budú výplatné pásky vašich zamestnancov vždy zabezpečené.

To, že je naša výplatná páska naozaj výnimočná, môžete vidieť aj na nasledujúcom obrázku.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
  
KROS
O nás
Blog
Kontakty