Menu

Oslávte s nami 20 rokov

Spoločnosť KROS oslavuje tento rok 20. výročie pôsobenia na slovenskom trhu. V roku 1995 sme začínali ako malá firma s pár zamestnancami. Aj vďaka vám sme sa stali lídrom na slovenskom trhu ekonomického, stavebného a znaleckého softvéru. Dnes máme viac ako 200 zamestnancov, 82 tisíc zákazníkov, chuť ďalej rásť a prinášať vám kvalitný softvér.

Spoznajte jedinečný príbeh KROSU

Na našom webe sme vytvorili špeciálnu stránku k 20. výročiu, nájdete tu jedinečný príbeh KROSU, zaujímavé video a hlavné míľniky KROSU v prehľadnej infografike.

História ožije – prvýkrát v Žiline

Príďte 17. septembra o 20.00 hod. na Mariánske námestie v Žiline a nenechajte si ujsť jedinečný vizuálny zážitok. Na stenách Sirotárskeho kostola premietneme históriu Žiliny. Príde aj POLEMIC.

Už 20 rokov pre vás vyvíjame produkty a snažíme sa napĺňať náš slogan „Softvér pre ľudí“. Úspešne napredujeme najmä vďaka vám, preto by sme sa radi poďakovali za dôveru a priazeň, ktorú nám preukazujete. Aj naďalej budeme poskytovať naše programy a služby v nadštandardnej kvalite tak, aby vám čo najviac pomáhali pri vašej práci.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty