Menu

Prinášame nové online diskusné fórum

Je dobré mať poruke niekoho, s kým sa môžete poradiť. V dobe home officov to môže byť náročnejšie. Nvygooglené rady sa vždy nedá spoľahnúť. Preto vám prinášame nové online diskusné fórum – úžasné miesto, kde sa môžete radiť bez toho, aby ste vytiahli päty z domu. Nech sa páči, vstúpte. 

Navštíviť fórum

Fórum plné dobrých rád

 Ešte vonia po novom. Nie je to však žiadny začiatočník. Hneď od počiatku sme ho vybavili bohatým obsahom. Keďže sme na trhu už zopár rokov a na stránke sme už staršie diskusné fórum využívali, mali sme z čoho čerpať. Už teraz na novom fóre nájdete viac ako 1 000 otázok a tém z oblastí účtovníctva, miezd, daní a ohodnocovania nehnuteľností. Veríme, že ich bude omnoho viac.

Odpovede získate jednoducho, bez registrácie. Stačí len zadať otázku a počkať na odpoveď. Rovnako môžete aj vy pomôcť svojimi vedomosťami a podeliť sa o skúsenosti z praxe. V jednotlivých tematických vláknach môžu diskutovať navzájom viacerí odborníci z fachu.

Nájdete v ňom aj naše dievčatá z podpory. Na to, aby ste ich ľahko rozpoznali, sme im vytvorili nick: OMEGA podpora, OLYMP podpora , ALFA PLUS podpora . Máte tak vždy istotu, že za týmito odpoveďami sa skrývajú KROSÁCI.

Okrem sviežeho vzhľadu, intuitívneho ovládania sme novému diskusnému fóru pribalili niečo navyše. Urobili sme ho tak, aby bolo pekné aj u vás na mobile. A tak sa môžete sa pýtať hneď – či už večer na gauči, pri varení, čakaníkedykoľvek. 

Online podpora

 Aby sme vám boli bližšie, hľadáme cesty, ako byť v spojení aj na diaľku a rozširujeme ponuku online produktov a podpory. Na našej stránke vás čakajú online webináre, sekcia často kladených otázok s užitočnými návodmi, ako aj online riešenia, s ktorými môžete pracovať z domu aj dlhodobo. Po odpovede na svoje otázky si môžete prísť aj do našich facebokových skupín OMEGÁČI raďme si, OLYMPÁCI raďme si či ALFÁČI raďme si.

Veríme, že vám nové diskusné fórum bude dobre slúžiť. Tešíme sa, ako si budeme navzájom radiť a pomáhať. A čo za to? Dobrý pocit. Lebo o tomto to má byť. 

Navštíviť fórum

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty