Menu

Revolučná aplikácia MyJob

Balíky podpory

Objavte nové Balíky podpory

Poznáte už aplikáciu MyJob? Slúži na zabezpečenú komunikáciu medzi mzdárkou a zamestnancami, majiteľom firmy, vedúcimi. Je určená pre všetkých, ktorí potrebujú komunikovať o citlivých údajoch, bezpečne a v súlade s GDPR.

Prečo začať používať na komunikáciu MyJob?

  • S aplikáciou už nepotrebujete heslovať dokumenty s obsahom citlivých osobných údajov. Vďaka zabezpečenej komunikácií sa k dokumentom dostane naozaj len príjemca alebo odosielateľ dokumentu.
  • Heslo do aplikácie si zadá zamestnanec sám a vy už nemusíte vymýšľať žiadne heslá. Zamestnanci zas nebudú opakovane navštevovať mzdové oddelenie so žiadaním nového hesla. Ak heslo do aplikácie zabudnú, dokážu si ho obnoviť sami.
  • Aplikácia má prispôsobené ovládanie pre mobily a tablety, takže sa do nej môžete vy alebo zamestnanci prihlásiť aj cez mobil.
  • Komunikácia je v aplikácii členená po firmách, ktorým spracovávate mzdy. Nemusíte robiť vôbec nič, aby ste si poštu roztriedili. Aplikácia komunikáciu roztriedi hneď za vás.
  • Nakoniec to najlepšie! Teraz už odošlete všetky dokumenty z OLYMPU bez ukladania, exportovania či heslovania na jeden klik priamo do zabezpečeného konta príjemcovi a nepotrebujete k tomu nič inštalovať.

Kto, ako a kedy sa k aplikácii dostane?

Aplikácia má dva druhy používateľov. Prvým používateľom ste vy (teda mzdárka/mzdár) a máte ju dostupnú v OLYMPE. Priamo cez OLYMP sa do MyJobu zaregistrujete. Po zaregistrovaní a následnom prihlásení do aplikácie jedným klikom hromadne pozvete do aplikácie všetkých zamestnancov. Zamestnancom príde do emailu pozvanie na zaregistrovanie sa do aplikácie MyJob. Zamestnanec sa zaregistruje podobne ako keď si vytvára emailové konto. Po prihlásení do aplikácie si obe strany môžu začať užívať výhody aplikácie.

Pre správnu registráciu sme si pre vás pripravili videonávody, ako správne postupovať.

Pre používanie aplikácie nemusíte nič inštalovať. Stačí vám platný Balík podpory k programu OLYMP a prístup na internet. Aplikáciu MyJob ako aj ďalšie nadupané funkcie v OLYMPE získate len s platným balíkom podpory. Pozrite sa, aké ďalšie výhody v sebe balíky ukrývajú.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty