Menu

Online kancelária podnikateľa

Ste podnikateľ, ktorý hľadá moderné a intuitívne riešenie fakturácie? Aplikácia iKROS je určená práve vám. Jednoduchý a spoľahlivý fakturačný systém oceníte pre jeho širokú paletu funkcií, od tých bežných až po pokročilé. Ak vy potrebujete fakturovať, tak my vám s tým pomôžeme. Presvedčte sa sami…

Faktúry za minútku

Vystaviť faktúru môže byť otravné, pokiaľ na ňu nemáte ten správny nástroj. Vyskúšajte iKROS a faktúru máte hotovú za minútku. Je spojením jednoduchého ovládania a moderného dizajnu. Na jeden klik dokážete vytvoriť tiež dobropis alebo dodací list. K modernému vzhľadu dokladu pridajte jazykové variácie, či priame odoslanie faktúry na e-mail a máte v rukách efektívny nástroj na fakturáciu. Ušetríte tak čas a môžete sa viac venovať svojmu podnikaniu.

O začatú prácu viac neprídete

Poznáte to? Zazvoní telefón a vy v tej chvíli musíte nedokončenú prácu prerušiť alebo uložiť. V aplikácií to urobíme za vás. Čokoľvek začnete, môžete v tom kedykoľvek pokračovať a nič nemusíte priebežne ukladať. Využiť to môžete aj vtedy, ak vám chýbajú údaje, ktoré potrebujete dohľadať. Jednoducho sa k tomu vrátite a pokračujete.

Už žiadne zbytočné vypisovanie

Predlžuje vašu prácu zbytočné vypisovanie? Výhodou aplikácie je, že si pamätá, čo ste robili naposledy. Platobné údaje, úvodné aj záverečné texty zadáte raz a pri ďalších faktúrach budú ponúkané automaticky. Ani odberateľa netreba vypisovať ručne, register firiem tieto údaje pozná a jeho fakturačné údaje doplní. Kde môže, ušetrí vaše zbytočné vypisovanie. Opakujú sa vám faktúry za poskytované služby alebo predávate stále ten istý tovar? iKROS to vyrieši pravidelnými faktúrami za vás. Aplikácia faktúru vystaví aj odošle zákazníkovi na e-mail. Stačí, že ju raz nastavíte a viac sa nestaráte.

Online kancelária podnikateľa

V dnešnej dobe sa často hovorí: „všetko je na webe“. Je to vlastne pravda, pretože aj aplikáciu nájdete práve tam. Môžete tak fakturovať doma, v aute, z tabletu, z počítača a hoci aj z mobilu či odkiaľkoľvek, kde je dostupný internet. Aplikácia iKROS už dávno nie je len online fakturácia. Pod jednou strechou nájdete všetky obchodné dokumenty, ktoré potrebujete pre vaše podnikanie. Cenové ponuky, objednávky a správa výdavkov – majte prehľad a kontrolu nad vaším podnikaním. Z cenovej ponuky do objednávky a z nej priamo do faktúry – všetko so všetkým súvisí a preto iKROS tieto doklady rozumne prepája. Potiahnite si informácie z jedného dokladu do druhého. S iKROSOM získate moderný vzhľad, jednotný formát a zrozumiteľný podklad pre úspešné ukončenie obchodu.

Vyskúšajte KROS Sklad

Dostaňte zásoby pod kontrolu s novým riešením pre riadenie skladu. Jednoducho, bezpečne a online. Prepojené s fakturáciou a dostupné aj na mobile.

Vyskúšať na 30 dní zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty