Menu

Vzdelávajte sa s nami

So vzdelávaním nezaháľame ani cez leto. Nastáva čas dovoleniek, práce bude menej, a to je šanca zdokonaliť sa v tom, na čo nie je príležitosť počas roka. U nás, v KROSE, nájdete hneď viacero možností na vzdelávanie.

Osobné konzultácie

Konzultant, ktorý sa bude venovať len vám a vašej zvolenej téme. Spýtať sa ho môžete na konkrétne otázky k programom, ktoré vás najviac zaujímajú. Vybrať si dokonca môžete návštevu u vás vo firme, osobnú návštevu u nás alebo online konzultáciu. Cenník doplnkových služieb podpory nájdete priamo na našej stránke.

Webináre a e-booky

Nemáte konkrétne otázky, ale chcete sa zdokonaliť v niektorej oblasti? Ako zistiť nárok na dovolenku, ako nastaviť zmenové kalendáre, či ako na oznamovacie povinnosti bez chýb? To je len pár tém, v ktorých sa môžete zdokonaliť v oblasti miezd a personalistiky. Z účtovníctva si môžete vybrať napríklad tému špecifických účtovných prípadov, evidencie majetku, či daňové výdavky živnostníka. Pozrite si celú ponuku e-bookov a webinárov.

Často kladené otázky

Legislatívu máte v malíčku, avšak nastavenia alebo užitočné funkcie sú to, čo hľadáte? Nájdite odpovede na najčastejšie kladené otázky a získajte odbornú pomoc v priebehu niekoľkých minút.

Facebookové komunity

Mať možnosť poradiť sa s niekým ďalším, kto ovláda oblasť účtovníctva, miezd či fakturácie, je na nezaplatenie. Plus nájsť človeka, ktorý rozumie aj programu, je vzácnosť. Preto sú tu facebookové skupiny, kde môžete písať otázky a vaši kolegovia vám poradia, v čom potrebujete.

Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty