Menu

Začínate podnikať? Toto sa vám bude páčiť

Staré dobré klišé o tom, že začiatky bývajú ťažké, platí najmä pri začiatkoch v podnikaní. Najskôr sa bez ujmy na zdraví snažíte zorientovať v spleti byrokratických povinností. Nabeháte sa po úradoch a aby toho nebolo málo, všade niečo zaplatíte. Keď to všetko zvládnete a konečne je sro-čka na svete, ostane vám takmer prázdna peňaženka a hlava plná otáznikov, čo ďalej.

Poriadok v účtovníctve na prvom mieste

Každý podnikateľ musí viesť účtovníctvo. Nie vždy si však na začiatku môže dovoliť platiť pracovnú silu, ktorá mu s tým pomôže a preto často účtuje vo vlastnej réžii. Tak či onak, základom je mať ten správny nástroj, ktorý prácu čo najviac uľahčí. Najpredávanejšími a na Slovensku najobľúbenejšími nástrojmi sú ekonomické programy ALFA plus pre jednoduché účtovníctvo, OMEGA pre podvojné účtovníctvo a OLYMP pre výpočet miezd. Všetky tri programy spĺňajú nároky aj tých najnáročnejších účtovníkov a súčasne sú jednoduché na ovládanie, takže ich dokáže obsluhovať i laik. Ak si teraz hovoríte, že za kvalitu sa platí a na zavedenie takéhoto softvéru budete potrebovať vysokú vstupnú investíciu, máte sčasti pravdu. Ale je tu jedno pozitívne ale…

Minimalizácia vstupnej investície

Od júla prináša KROS na trh novinku vo forme prenájmu softvéru. Kým doteraz ste si ekonomické programy ALFA plusOLYMP a OMEGA mohli len kúpiť, odteraz si ich môžete i prenajať. Prenájmom odstránite vysokú úvodnú investíciu do softvéru. Nemusíte jednorazovo zaplatiť vysokú sumu za celý program, ale za prenájom budete platiť kvartálne alebo ročne menšie finančné čiastky. Pre lepšiu ilustráciu sa presuňme k vám do obývačky. Snáď každý má doma televíziu či internet od providera, ktorému platí vopred dohodnutú sumu. Na rovnakom princípe funguje i prenájom ekonomických programov, ktoré si môžete jednoducho prenajať na 3 alebo 12 mesiacov.

Ako to celé funguje?

Úplne jednoducho :). Vyberiete si program, o ktorý máte záujem a pri objednávke zvolíte spôsob zakúpenia „Prenájom programu“, obdobie (3 alebo 12 mesiacov) a vyplníte objednávku podľa vašich preferencii. Na výber máte z aktuálnych balíkov podpory, pričom balík podpory si vyberiete na celé obdobie prenájmu. Následne program plnohodnotne používate. 14 dní pred koncom prenájmu vás program upozorní na blížiaci sa koniec služby a odoslaní faktúry s preklikom na Zónu pre klienta, kde si prenájom môžete pohodlne obnoviť.

Dostupnosť kvalitného ekonomického softvéru ešte nikdy nebola jednoduchšia a cenovo prijateľnejšia. Tak hurá, do toho!

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty