Menu

Zjednodušte si pracovný život s novinkami KROS Dochádzka a ePN

Máme pre vás veľkú novinku. Niekde sa šušká o tom, že KROS pripravuje dochádzku, ktorá bude mzdovým prekvapením roku 2023. Sme radi, že vám už teraz môžeme prezradiť viac nielen o dochádzke, ale o ďalších funkciách, ktoré čoskoro budete môcť využívať aj vy.

KROS Dochádzka už v novembri

Novou aplikáciou, ktorá sa v novembri zaradí pod „krosácku“ strechu online riešení, je KROS Dochádzka.

Ide o cloudové riešenie, ktoré poskytuje prístup k údajom 24/7. Dochádzku zamestnancov budete mať pod kontrolou kedykoľvek to bude potrebné. Prepojením s OLYMPOM získate automatický prenos údajov a podklady pre výpočet miezd. Rovnako výhodná je spoločná zákaznícka podpora, vrátane implementácie dochádzky vo vašej firme. To znamená, že všetky informácie budete mať pohromade. Nie je to len o inovácii, je to o efektívnosti, ktorá posunie vašu pracovnú rutinu na vyšší level.

Odvodová úľava pre potravinárov

Ak ste zamestnávateľ, ktorého sa týka odvodová úľava pre potravinárov, zbystrite pozornosť. Od novej verzie vám môže OLYMP znížiť prevodný príkaz na platbu do Sociálnej poisťovne. A to len v prípade, že vám Sociálna poisťovňa odsúhlasila vyplnenú žiadosť o odvodovú úľavu, ktorú jej predkladáte.

Ak váš podnik žiadal o štátnu pomoc pre potravinárov v auguste a septembri 2023, v každom z týchto mesiacov v programe doplníte informáciu o výške inej formy štátnej pomoci, ktorú ste obdržali.

Viac informácií k tejto téme sme pre vás spracovali aj v novom e-booku Odvodové úľavy.

ePN – prepojenie OLYMPU so Sociálnou poisťovňou 

Naším cieľom je urobiť váš pracovný život jednoduchším a menej stresujúcim. A týka sa to aj práce s elektronickou PN (ePN). Už čoskoro budete môcť ľahšie sledovať, oznamovať a prenášať údaje ePNky zo Sociálnej poisťovne do OLYMPU, priamo z evidencie ePN do Evidencie neprítomnosti v Personalistike. To vám ušetrí čas a zbaví vás neustáleho prepisovania a zdvojeného kontrolovania neprítomností. Naviac, prepojením zabezpečíte väčšiu presnosť a bezpečnosť údajov.

Keďže Sociálna poisťovňa zverejní novú verziu ePN až priebehu novembra, v OLYMPE bude táto funkcia dostupná v jednej z najbližších verzií OLYMPU.

Nová verzia OLYMPU 23.80

Začiatkom novembra plánujeme spustiť KROS Dochádzku. Okrem toho, 2. novembra chceme zverejniť aj novú verziu OLYMPU, ktorá bude obsahovať práve spomínané novinky. Poďte s nami do jednotného riešenia personalistky, miezd a dochádzky.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty