Menu

Zmeny v dohodách a minimálne odvody na zdravotné poistenie od 1. 1. 2023

Viete o tom, že s krosáckymi legislatívnymi webinármi zvládnete veľa vecí? Či ide o novinky alebo zmeny v legislatíve, vždy sa snažíme tie najčerstvejšie informácie prinášať priamo na váš kancelársky stôl. Na najnovších legislatívnych webinároch sa pozrieme do sveta dohodárov aj na nový minimálny odvod do zdravotnej poisťovne.

Zmeny v dohodách

Legislatívne zmeny nastali v dohodách o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Novinky sa dotkli nových dohôd uzatvorených od 1. 1. 2023 a neskôr, ale aj pôvodných dohôd, ktoré prechádzajú z roku 2022 do roku 2023. Na jedinečnom webinári Zmeny v dohodách od 1. 1. 2023 vám vysvetlíme, ako správne evidovať dohody v OLYMPE, aké zmeny nastali vo výpočte odvodov a v posudzovaní vylúčených dôb u dohodárov, čo to OOP je a na čo si pri uplatnení tejto výnimky dať pozor. Vidíme sa 17. februára 2023 o 9:00.

PRI TOM MUSÍM BYŤ

Minimálne odvody na zdravotné poistenie

Dôležitou zmenou v zákone o zdravotnom poistení je zavedenie minimálneho poistného a minimálneho preddavku zamestnanca na zdravotné poistenie, ktoré platí od 1. 1. 2023. Čo to vlastne znamená, na koho sa minimálny preddavok vzťahuje, kto si môže výnimku uplatniť a ako na to v OLYMPE sa dozviete na webinári Minimálne odvody na zdravotné poistenie od 1. 1. 2023, ktorý sa uskutoční 23. februára 2023 o 9:00.

ANI TU NESMIEM CHÝBAŤ

Neváhajte a prihláste sa už teraz

Ak ste členom KROS Academy, uplatnite si na webináre zľavu 20 %. S Balíkom podpory ŠTANDARD ušetríte tiež 20 % a s balíkom PRÉMIUM až 50 %. Nevyhovujú vám termíny webinárov? Nič si z toho nerobte. Oba nahráme a všetkým prihláseným pošleme záznam aj s kompletnými materiálmi. Tešíme sa na vás!

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty