Menu

Ak KROS nie je váš lovebrand, čoskoro ním bude

Krosácka brandová kampaň, ktorá odštartovala na začiatku októbra, ťahá na svetlo sveta najväčšie benefity našej spoločnosti. Jednoduchosť a spoľahlivosť. Jednoduchosť v ovládaní, spoľahlivosť v zapracovaní legislatívnych zmien. A k tomu nebezpečne skvelá podpora…

K realizácii kampane sme si prizvali marketérov z Kreativ gangu, s ktorými sme sa spoločne pustili do práce. Komunikačné obdobie jedného roka sme rozdelili na dve časti. Brandová kampaň prebieha do konca roka, od januára 2020 bude kampaň orientovaná na produkty.

Idea, ktorá ladí s víziou spoločnosti

Nosnou myšlienkou kampane je ukázať, že práca s krosáckymi ekonomickými, podnikovými a stavebnými programami zákazníkovi ušetrí množstvo času. Záleží len na ňom, ako ho využije. Či pre svoje koníčky, rodinu alebo ho investuje do svojho ďalšieho podnikania. Softvéry od KROSU tak zákazníkovi zjednodušujú nielen prácu, ale i život.

3, 2, 1, akcia

Dve kampaňové videá sú podstatným prvkom kampane. Natáčanie prvého z nich prebiehalo v priestoroch konských stajní, do ktorých sme na 12 hodín umiestnili celý štáb. Od osvetľovačov, cez hlavného kameramana, režiséra a hercov, až po marketingové tímy dohliadajúce na hladký priebeh. Filmovou kamerou na koľajniciach sme snímali v jednej línii fiktívnu kanceláriu, aj odvážneho koňa. Za herecký výkon sme ho odmeňovali sladkou mrkvou. Pozrite si, ako to vyzeralo.

Nasledujúci deň sa celý štáb i technika presunula do kancelárskych priestorov KROSU. Samotní zamestnanci mali možnosť sledovať, ako prebieha marketing v praxi. Opäť bola kamera upevnená na koľajniciach. V horizontálnej línii sa presúvala z kancelárie do rekvizitami vytvorenej obývačky. Záverečná scéna zobrazovala šťastnú rodinu pri oslave narodenín.

Popri natáčaní kampaňových scén prebiehalo aj natáčanie krátkych prokrastinačných videí. Vtipne a s nadhľadom sme zachytávali, akými činnosťami sa zamestnanci vyhýbajú práci, resp. odkladajú ju na neskôr.

Fotografie na mieru

Súčasne s natáčaním reklamných videí prebiehala aj fotoprodukcia. Fotografie zobrazujú zákazníkov KROSU, ktorí vďaka používaniu softvérov majú dostatočný priestor na svoju rodinu, voľný čas alebo šport. Fotografie budú použité naprieč všetkými offline i online kanálmi.

Aj vy chcete pri spracovaní účtovníctva, vedení firmy alebo rozpočtoch ušetriť viac času pre seba a svoju rodinu? Ozvite sa nám, pomôžeme vám s prechodom na nový softvér.

Kontaktovať

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty