Menu

Ako KROS Stavebný rozpočet pomáha elektrikárom?

Naceniť elektroinštalačné práce je teraz ešte jednoduchšie a rýchlejšie. Elektrikári, predstavte si, že dostanete dopyt na komplexnú elektroinštaláciu pre novostavbu. Klient očakáva rýchlu odpoveď. Vďaka KROS Stavebnému rozpočtu môžete okamžite vytvoriť cenovú ponuku, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Stačí pripojenie na internet a máte prístup k najaktuálnejším cenám materiálov a práce. Klientovi dokážete poskytnúť rýchlu, presnú a konkurencieschopnú ponuku, čím značne zvyšujete svoje šance na získanie projektu.

Presné výpočty 

Vezmime si ako príklad projekt osvetlenia záhrady, kde potrebujete presne vypočítať množstvo a typy káblov, osvetlení a pracovných hodín potrebných na realizáciu. S KROS Stavebným rozpočtom viete detailne rozpočítať všetky potrebné materiály a práce a minimalizovať tak riziko prekročenia rozpočtu. Ste tak o krok bližšie k získaniu zákazky.

Vždy aktuálne ceny

Vývoj cien stavebných materiálov sa neustále mení a byť vždy v obraze môže byť pre elektrikára výzvou. V aplikácii KROS Stavebný rozpočet máte k dispozícii cenníkovú databázu CENEKON. Môžete sa spoľahnúť na vždy aktuálne ceny stavebných prác a materiálov. Ak sa rozhodnete pre kúpu káblov alebo vypínačov, už viac nemusíte strácať čas vyhľadávaním cien či volaním dodávateľom. Do zostavy Elektrikár sme namixovali výber položiek, ktoré potrebujete presne pre vašu profesiu a poteší sa aj vaša peňaženka.

Od cenovej ponuky po fakturáciu

Rozlúčte sa s Excelmi a vytvárajte profesionálne cenové ponuky s vaším logom i zľavou. Jednoducho si vyberiete  materiály priamo od výrobcov elektrických zariadení a inštalačného materiálu, ako sú ELKO EP, HAGARD, KOPOS, LEGRAND, MURAT či SCHRACK, a odošlete ponuku zákazníkovi. Ušetríte čas a môžete si zabezpečiť viac ziskových zákaziek. Aplikácia je navyše prepojená s KROS Fakturáciou. Údaje z rozpočtu sa automaticky dotiahnu na faktúru, čo vám ešte viac urýchli prácu.

Stavte na správne riešenie

Spoznajte spoľahlivého partnera pre vaše podnikanie. Doprajte si efektívnejšie plánovanie, presnejšie rozpočtovanie a uľahčenie celého procesu od dopytu až po faktúru. Vyskúšajte KROS Stavebný rozpočet na 7 dní zadarmo a presvedčte sa sami.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty