Menu

Ako sa darí vašej firme? Porovnávajte výsledky medzi rokmi, mesiacmi i týždňami

Viete, aký je stav vašej firmy? Na prvý pohľad jednoduchá otázka potrápi viacerých podnikateľov a ich ekonómov. Je to práve účtovníctvo, ktoré má dávať pravdivý obraz o financiách, nákladoch, výnosoch alebo majetku a záväzkoch firmy.

Ako teda z neho vydolovať cenné informácie, ktoré vám odpovedia na otázky:

  • Dosiahli sme lepšie výsledky ako minulý rok?
  • Dokázali sme znížiť prevádzkové náklady?
  • Rastú naše tržby medziročne?
  • Ktorý tovar sa najlepšie predáva?
  • Kto sú naši TOP zákazníci?

Keď zostavy z OMEGY nestačia, pomôže NEO

V programe OMEGA existuje plno možností, ako sa dostať k prehľadným koncoročným zostavám. Napríklad zostava „Výsledovka jednoduchá” hovorí o nákladoch a výnosoch za celý rok. V zostave „Pohyby partnerov” si môžete pozrieť, aké skladové karty ste predali za určité obdobie a v zostave „Zásoby a obraty sumárne po skladoch“ porovnáte príjmy a výdavky po skladoch. Všetky tieto zostavy však ukážu len aktuálny stav firmy. Ak by ste chceli vedieť, ako sa vám darí medziročne, museli by ste mať poruke excelovské zostavy, prepisovať údaje do tabuliek, ručne vytvárať grafy a porovnávať výsledky. Nehovoriac o tom, koľko zostáv by ste museli z programu vytlačiť a ako dlho by vám to trvalo. Našťastie existuje jednoduché riešenie, ktorým je program NEO.

Medziročné porovnanie výsledkov firmy za pár minút

NEO je super výkonný nástroj, ktorý dokáže pracovať s dátami v OMEGE. Vytvoríte v ňom akýkoľvek prehľad o financiách, aktivite obchodu a výroby. Zistíte, ktoré produkty sú pre vás kľúčové, pozrieť sa môžete aj na vývoj nákladov a tržieb. Priebežne alebo medziročné porovnanie údajov budete mať hotové za pár minút. NEO vám ušetrí čas a pomôže zarobiť peniaze. Z medziročných reportov, ktoré vám poskytne, dokážete nastaviť hodnoty a udržať si zdravý rast firmy. Pozrite si, aké je to jednoduché:

Obchodné porovnania

Medziročné porovnanie predaja

Chcete zistiť, ktorí zákazníci vám priniesli tržby, alebo ktorých ste stratili? Stačia vám 3 kliky.

Najpredávanejšie položky

Tušíte, ktorý tovar sa najviac predáva a ktorí zákazníci ho kupujú? Pozrite si prehľad:

Účtovné porovnania

Hrubý zisk firmy

Nevznikli vám v niektorom mesiaci neprimerane veľké náklady? Zistíme to…

Náklady a výnosy za strediská, zákazky, činnosti a dokonca navzájom

Používate interné rozúčtovanie? Pozrite si, ktoré strediská sú ziskové a ktoré stratové.

Páčia sa vám takéto rýchle medziročné reporty? Máte možnosť ich mať aj vy, nad vašou OMEGOU. Stiahnite program NEO na 15 dní zadarmo a vytvorte si medziročné porovnania za pár minút. Počas tejto doby získate plnú zákaznícku podporu zadarmo. Využite HOTLINE 8:00 – 15:30 aj vzdialené pripojenie, počas ktorého vám radi pomôžeme vytvoriť tieto reporty.

Po 15 dňoch vám zostanú vytvorené a uložené vyexportované reporty v Exceli, aj naďalej a môžete ich používať celý rok. Ak ich však budete chcieť automaticky zaktualizovať, budete potrebovať plnú verziu programu NEO. Veríme, že túto možnosť radi využijete.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty