Menu

ALFA plus 6.60.00

Top novinky verzie 6.60.00

>

Daňové priznanie z motorových vozidiel (od verzie 6.60)

Aktualizovali sme tlačivo daňového priznania k dani z MV, v ktorom je zapracovaný automatický výpočet dane na základe dátumu prvej evidencie vozidla. Výšku dane si môžete skontrolovať v prehľadnom postupe výpočtu dane.

>

Legislatívna zmena dlhodobého majetku (od verzie 6.50)

Zákonom č. 333/2014 Z. z., ktorým sa novelizoval zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, došlo od 01.01.2015 k zmene v odpisovaní hmotného majetku. Uvedené legislatívne zmeny sme zapracovali do programu.

>

Prepojenie e-shopu s účtovníctvom a skladom (od verzie 6.50)

Ak plánujete predávať svoje produkty cez internet, od novej verzie programu máte možnosť vytvoriť si vlastný e-shop. V programe Alfa plus môžete jednoducho vytvoriť a hromadne zaúčtovať faktúry z objednávok e-shopu a aktualizovať stav na sklade. Ak už e-shop máte, od novej verzie ho takisto môžete prepojiť s programom ALFA plus. Pre viac informácií kliknite tu.

Ostatné novinky verzie 6.60.00

  • Od novej verzie môžete faktúry vytvorené v e-shope pohodlne preniesť do programu ALFA plus.
  • Ak poskytnete zákazníkovi v e-shope zľavu na objednaný tovar, zľava sa prejaví aj na doklade, ktorý sa vytvorí po importe údajov z e-shopu do ALFY plus.
  • Odteraz je možné pri importe údajov z e-shopu označiť objednávky, z ktorých nechcete vytvoriť faktúru. Takéto objednávky je možné spracovať neskôr, príp. vôbec.
  • Ak ste počas predchádzajúceho zdaňovacieho obdobia prestali používať vozidlo na podnikanie, ste povinný oznámiť túto skutočnosť daňovému úradu. Splnenie tejto povinnosti bude odteraz jednoduchšie vďaka zapracovanému tlačivu Oznámenie o zániku daňovej povinnosti.
  • Aktualizovali sme tlačivo daňového priznania k dani z MV, v ktorom je zapracovaný automatický výpočet dane na základe dátumu prvej evidencie vozidla. Výšku dane si môžete skontrolovať v prehľadnom postupe výpočtu dane.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty