Menu

Čo hovorí hlas ľudu na krosácke programy?

Priatelia, sme fakt radi, že vás máme. A podľa výsledkov prieskumu, ktorý sme nedávno realizovali vieme, že aj vy ste radi v spoločnosti našich programov a podpory k nim. Až 3387 z vás sa podelilo o svoje dojmy a skúsenosti s krosáckym softvérom a čísla vyšli naozaj zaujímavé. Chcete vedieť aké? Čítajte ďalej.

V rámci prieskumu sme okrem celkovej spokojnosti s programami boli zvedaví aj na váš názor na jednotlivé služby či funkcie. Ku každému hodnotenému programu sme navyše pripravili aj prehľadnú infografiku.

Ako dopadla ALFA plus?

Až 94 % z vás by ju odporučilo svojim známym. Pri telefonickej podpore najviac oceňujete odbornosť našich konzultantiek, ktorá získala známku 1,36. Spokojní ste aj s ich ústretovosťou, ktorú ste ohodnotili na 1,38. Dovolateľnosť si zas vyslúžila známku 1,57. Zákaznícke centrá ste ohodnotili známkou 1,4. Z nových zapracovaných funkcií sa vám najviac páči Daňová a odvodová kalkulačka, ktorá získala známku 1,43.

OLYMP odporúča 97 % používateľov

Wow! Tak to nás naozaj teší. Rovnako nás tešia aj čísla, ktoré vyšli pri hodnotení telefonickej podpory. Naše dievčatá si vyslúžili známku 1,28 za odbornosť i za ústretovosť. S dovolateľnosťou ste spokojní na známku 1,53. Osvedčili sme sa i v zapracovaní legislatívy do programu, kde ste nás ohodnotili známkou 1,22. Najjednoduchšie sa vám ovláda časť programu Výpočet miezd, ktorú ste oznámkovali 1,32.

Čo hovoríte na OMEGU?

Že bez nej ani na krok. Úctyhodných 95 % z vás ju totiž odporúča svojmu okoliu. V rámci telefonickej podpory si najlepšie hodnotenie (1,34) získala ústretovosť našich konzultantiek. Na druhom mieste skončila odbornosť (1,41) a na treťom dovolateľnosť (1,70). Oceňujete aj zapracovanie aktuálnej legislatívy do programu, čo ste nám potvrdili známkou 1,39. Z noviniek vás zas najviac oslovili  funkcie k prenosu daňovej povinnosti podľa § 69.

Získal si vás aj nováčik TAXA

Radujeme sa, že i napriek tomu, že patrí medzi našich nováčikov, v prieskume dopadla výborne a známym by ju odporučilo až 95 % z vás. Dobre si stojí i poradenstvo k programu, ktoré získalo od vás celkovú známku 1,4. Rovnako ako pri predchádzajúcich programoch, i v tomto prípade si najviac pochvaľujete aktuálnu legislatívu, ktorá pri TAXE dostala známku 1,39.

Ako ste spokojní s programom CENKROS 4?

Teší nás, že takmer polovica respondentov (konkrétne 46,9 %) je s nami viac ako 10 rokov. Ďalších 25,9 % využíva program viac ako 5 rokov. Ešte viac náš teší, že máte záujem podieľať sa na jeho ďalšom rozvoji, k čomu sa prihlásilo až 63 % respondentov. O tom, že kráčate s dobou, svedčí číslo 80,3 %. Predstavuje podiel tých, ktorí pracujú s najnovšou verziou programu. Dobrú náladu nám spravil aj fakt, že až pre 94,3 % z opýtaných CENKROS 4 úplne splnil očakávania a 88,6 % by ho odporučilo svojim známym. 

NEO tiež nezaháľa

Členom krosáckej rodiny je ešte len krátko, avšak i napriek tomu si získal odporúčania až 89 % opýtaných. Pýši sa známkou 1,19 za podporu na zákazníckych centrách a známkou 1,25 za poskytované poradenstvo k programu. Pri hodnotení nových funkcií sa vedenia jednoznačne ujalo zjednodušené prezeranie prehľadov.

Komu poputujú výherné balíčky s prekvapením?

Za to, že ste sa s nami podelili o vaše cenné názory, sme za každý program vyžrebovali výhercu, ktorý od nás získa milú pozornosť:

  • Marian Kardoš KM INTERIER
  • Margita Pavlovičová – ÚČTOVNÍCTVO
  • Iveta Rožnovjáková
  • Jana Stareková
  • Ing. Peter Čanády
  • DESTAV

Výhercom gratulujeme a všetkým ďakujeme za účasť v prieskume.

Vaši Krosáci

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty