Menu

Dnes viac ako inokedy platí: Musíme si pomáhať

#spolutodame   #skrosomdoma

Nedávno sme vám priniesli zvesť o tom, ako aj v KROSE pomáhame so štítmi pre zdravotníckych pracovníkov. Na našu veľkú radosť iniciatíva zo strany FRI-čky stále pokračuje a doposiaľ sa podarilo tým najpovolanejším bezplatne odovzdať viac ako 2000 ochranných štítov.

Crowdfundingová výzva stále beží

Do dnešného dňa sa v nej vyzbieralo úžasných 4653 eur a každému, kto prispel svojou troškou, patrí obrovské ďakujeme. Ešte však stále nie sme v cieľovej rovinke, ktorou je 20 000 štítov. Ak sa vám iniciatíva FRI-čkárov tiež dostala pod kožu, neváhajte sa pridať k nám a zapojiť sa do zbierky na dobrú vec.

Interaktívna mapa pomoci

Ste zvedaví, kde všade sa už štíty dostali? Pozrite si interaktívnu mapu, ktorá je priebežne aktualizovaná podľa realizovaných dodávok.

Milé poďakovania z prvej línie

Dobrovoľníci zapojení do tejto skvelej aktivity dostávajú zo zdravotníckych zariadení mnoho ďakovných e-mailov. Sme hrdí, že môžeme byť toho súčasťou a z  poďakovaní vyberáme jedno od vedúcej záchranárskej stanice:

„Dovoľte mi, aby som, v mene všetkých mojich kolegov z RZP Makov, poďakovala Vám, i Vášmu tímu, za výrobu a dodanie ochranných tvárových štítov. Domnievame sa, že ľuďom ako Vy by sa malo verejne tlieskať. Robíte prácu navyše, do ktorej vkladáte aj kus srdca, aby ste pomohli nám, zdravotníkom v prvej línii, a my sa tak môžeme naplno sústrediť na prácu bez myšlienky, či neohrozujeme seba a svojich blízkych… Ešte raz, veľmi pekne ďakujeme, neviem tú vďaku ani vyjadriť slovami, ale verte, že pri každom použití ochrannej pomôcky a šťastlivom ukončení výjazdu si vždy spomenieme aj na Vás.“

Eva Dzúriková

vedúci záchranár stanice, RZP Makov

Príjemne nás hrej pri srdci, že sme mohli pomôcť. A robiť dobro je nákazlivé :). Vyskúšajte to aj vy a pomôžte tým, ktorí sú tu pre všetkých.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty