Menu

Do skladu v OMEGE pribudnú užitočné funkcie

OMEGA je šikovný softvér nielen na spracovanie podvojného účtovníctva. Ak máte sklad, je pre vás ideálny modul Skladové hospodárstvo, ktorý vám zabezpečí evidenciu stavu zásob a ich ohodnotenie. Jeho súčasťou sú Makrokarty zostavené z viacerých skladových kariet. Pomôžu vám pri vytváraní zostáv, sád a výrobkov. Využijete ich najmä v malých výrobných firmách pri skladaní kompletov. Napríklad cukrárenská výroba si dokáže jednoducho poskladať receptúru výrobku.  

Nová verzia OMEGY prinesie vylepšené Makrokarty

V júlovej verzii OMEGY pribudne Makrokartám množstvo nových funkcií. Pozrite si, ktoré to sú.

  • Makrokarty si budete môcť vyskladať zo skladových položiek z rôznych skladov a iných makrokariet. Súčasťou makrokarty môže byť aj služba, čím sme výrazne rozšírili oblasť ich využitia.
  • Používanie makrokariet vám program uľahčí automatickým vytváraním protipohybov pri prevodoch medzi skladmi. Jednoducho vytvoríte príjemku, následne program automaticky vytvorí výdajky z položiek makrokarty.
  • Na makrokarte, tak ako na ostatných skladových kartách, budú evidované jej pohyby, z ktorých je počítaný a teda aj zobrazený stav v sklade.
  • Jednoduchšie vyhodnotenie obrátkovosti makrokariet vám umožní optimalizovať stav zásob.
  • Informácie o ziskovosti makrokarty oceníte pri manažérskych rozhodnutiach, napríklad pri  stanovení predajnej ceny.
  • Informácie o dostupnosti makrokariet a ich položiek z vašich aktuálnych skladových zásob využijete na efektívnu tvorbu objednávok, prípadne pri nákupe tovaru.

Nová verzia programu OMEGA bude dostupná od 6. 7. 2016.

OMEGU odporúča 95 % jej používateľov. Prečítajte si viac informácií o programe.  

Vaše otázky radi zodpovieme na infolinke 041/707 10 21.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty