Menu

KROS Podcast: Umelá inteligencia v podnikaní

Viete, ako sa môžete vzdelávať a rozširovať si obzory popri šoférovaní, domácich prácach či športovaní? Odpoveďou sú naše nové KROS podcasty – určené všetkým, ktorých čas je vzácny. Ak nemáte priestor sledovať videá, potom je pre vás táto nová forma ideálna. Stačí nasadiť si slúchadlá alebo si ich pustiť niekde na pozadí a započúvať sa.

V posledných rokoch svet zažíva mimoriadny podcast-boom. A my chceme byť pri tom. Spolu s vami. Preto vám prinášame úplne čerstvú, nedávno pripravenú sériu podcastov zameranú na umelú inteligenciu, automatizáciu a digitalizáciu. Téma umelej inteligencie čoraz viac ovplyvňuje spoločnosť a ekonomiku.  V prvej časti sa pozrieme na to, ako hlboko zasahuje do života podnikateľov, ako spája štátny a súkromný sektor a pomáha pri budovaní biznisu.

O masívnom nástupe umelej inteligencie sa budeme rozprávať s vedcom Martinom Spanom, spisovateľom, futuristom a popularizátorom informatiky, programovania, umelej inteligencie a Marekom Policom, garantom ekonomických programov v KROSE, ktorý má jasnú predstavu o tom,  ako bude vyzerať svet účtovných softvérov budúcnosti.

Vychutnajte si prvú časť KROS podcastov s názvom: Umelá inteligencia v podnikaní.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty