Menu

Malá príležitosť, ako začiatok veľkého podnikania 

Viesť firmu, ktorá pomáha tvoriť príbehy úspešných slovenských firiem. Vytvoriť miesto, kde ľudia radi chodia do práce. Mať vlastnú firemnú kultúru, ktorú nie je možné napodobniť ani spochybniť. Vízia, na ktorú pred 27 rokmi nepomyslel ani ten najväčší optimista.

Nápad je len začiatok

Urobiť softvér, ktorý na trhu chýba a ktorý uľahčí život mnohým podnikateľom. Myšlienka dvoch spolužiakov z vysokej školy. Majiteľov, ktorí stoja za KROSOM do dnes.

Keď v roku 1995 založili firmu, bolo v nej len niekoľko zamestnancov. Práce mali vyše hlavy. Jeden majiteľ programoval, druhý predával. Mzdárka ovládala všetky administratívne práce a navyše konzultovala predávané programy. Po uvedení ALFY a CENKROSU sme začali zbierať prvé úspechy. Biznis sa raketovo rozrastal a tak neostávalo nič iné, iba rozšíriť okruh zamestnancov. Mohlo by sa zdať, že sme stratili rodinnú atmosféru. Opak je pravdou, rodina sa začala rozrastať.

Sme pri zrode úspešných príbehov

OMEGA, OLYMP, ALFA plus, CENKROS, ONIX či HYPO. Programy, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou KROSU. Sú istými piliermi a pomáhajú viac ako 100 000 zákazníkom na Slovensku. Okrem toho, že pomáhame podnikateľom, podporujeme aj študentov.

Na stavebných a ekonomických školách sa už niekoľko rokov venujeme projektu Podpora škôl. Chceme, aby študenti ukončili štúdium nielen s teoretickými vedomosťami, ale aj s praktickými skúsenosťami. Veď pravdepodobnosť, že sa po škole stretnú s našimi programami, je naozaj veľká.

Spokojní zamestnanci, spokojní zákazníci

Firemnú kultúru nám môžu závidieť široko ďaleko. Nevšedné zážitky, blízke vzťahy, tvorba výnimočných produktov či vzájomná dôvera a rešpekt. To je naša identita, naša KROS Family. Dnes je nás už viac ako 250. O tom, že sa máme v KROSE dobre, svedčí fakt, že viac ako polovica zamestnancov je tu aspoň 7 rokov. Dokonca 80 z nás má v KROSE odpracovaných vyše 15 rokov.

Aj zákazníci sa s nami majú dobre. V dotazníku spokojnosti, ktorý sme uskutočnili v máji tohto roka, nás potešila správa, že 94 % z vás by odporučilo krosácke programy svojim známym.

Uľahčovať podnikanie a tvoriť príbehy úspešných slovenských firiem… Budeme v tom pokračovať aj naďalej. Možno aj 100 rokov.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty