Menu

Nová verzia OMEGY je tu

So začiatkom prázdnin sa môžete tešiť aj na novú verziu programu OMEGA. Zmien je mnoho a všimnete si ich na prvý pohľad. Objavte všetky skvelé novinky.

Moderná a dynamická

Čaká na vás nový modernejší  dizajn programu. Okrem lepšieho používateľského zážitku oceníte aj výrazne zjednodušené ovládanie. Šetrite svoj čas. Najčastejšie používané funkcie sme usporiadali tak, aby ste ich mali vždy rýchlo poruke.

Stiahnuť novú verziu

Oprava úhrady priamo z bočnej karty

Posvietili sme si aj na kontrolu úhrad. Už nemusíte prácne vyhľadávať bankový výpis alebo pokladničný doklad. Úhradu jednoducho skontrolujete a aj opravíte cez bočný infopanel priamo na faktúre.

Náhľad originálneho dokladu priamo v doklade EUD

Už nebudete musieť strácať čas hľadaním v šanónoch. Do účtovného dokladu priložíte naskenovanú faktúru, pokladničný alebo iný doklad a hneď uvidíte jeho náhľad. Jednoducho si ho aj priblížite, aby vám neušiel žiaden detail.

S OMEGOU prichádza aj ELIS

Obrovské uľahčenie práce prinesie nová pomocníčka ELIS – automatické spracovanie dokladov. Zabudnite na manuálne prepisovanie dokladov. ELIS pomocou umelej inteligencie rozpozná a vyťaží údaje z faktúr a dáta pošle rovno do OMEGY. S Balíkom podpory ŠTANDARD a PRÉMIUM s ňou načítate až 150 dokladov.

Ako získate novú verziu?

Novú verziu OMEGY s parádnymi funkciami máte vďaka Balíku podpory. S platným balíkom si ju stiahnete priamo z programu alebo z našej internetovej stránky.  Už vám platnosť balíka vypršala? Jednoducho si Balík podpory obnovte v Zóne pre klienta a užívajte si naplno všetky jeho výhody.

Používate eKasu? Máme pre vás špeciálnu verziu. Zavolajte nám 041/70 71 021. 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty