Menu

Hromadná úhrada faktúr v novej verzii ALFY plus 10.50

V júli sa okrem prázdnin a letných dovoleniek môžete tešiť aj na novú verziu programu ALFA plus. Už od 1. 7. 2019 vám prinesie skvelé novinky, ktoré vám uľahčia prácu.

Hromadná úhrada faktúr

S letom prichádza dlho očakávaná funkcia Úhrada viacerých dokladov s rýchlym a jednoduchým vyhľadávaním. Využijete ju najmä v situácii, kedy uhrádzate pohľadávky a záväzky jednou sumou. Či už pri spolupráci s prepravnou službou, splácaní lízingu alebo pri úhrade odvodov za zamestnancov. Viac o tejto šikovnej funkcii sa dočítate tu.

Stiahnuť novú verziu 10.50

Vyhľadávanie na prvom mieste

Zabudnite na zdĺhavé hľadanie. Nové možnosti vyhľadávania vám pomôžu oveľa rýchlejšie nájsť doklad, ktorý chcete uhradiť. Či už zadáte interné číslo, externé číslo alebo iný variabilný symbol, vždy nájdete ten správny doklad.

Nová základná náhrada pre súkromné autá

Na aktuálnu legislatívu sa môžete spoľahnúť aj vo verzii 10.50. Ak pri podnikaní používate súkromné auto, mali by ste vedieť, že na vás čakajú vyššie cestovné náhrady. Základná náhrada za najazdené kilometre sa k 1. júnu zvýšila na sumu 0,193 €/km.

Nové sumy stravného

Do letnej verzie ALFY plus stihneme zapracovať aj najčerstvejšiu zmenu v legislatíve, nové sumy stravného. Tie sa od 1. júla 2019 zvyšujú.

Ako získate novú verziu?

Novú verziu ALFY plus s aktuálnymi novinkami máte vďaka Balíku podpory. Ak máte balík platný, môžete si ju stiahnuť priamo z programu alebo z našej internetovej stránky.  Už vám platnosť balíka vypršala? Jednoducho si Balík podpory obnovte v Zóne pre klienta a užívajte si všetky jeho výhody.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty