Menu

Nová verzia programu ALFA plus 6.00 na stiahnutie

Novinky vo verzii:

Automatické zaúčtovanie 80 % paušálnych výdavkov na PHL

Účtujte paušálne výdavky na PHL po novom. Nové tlačidlo na výdavkovom doklade „80% paušálne výdavky PHL“ sumu automaticky rozúčtuje do výdavkov.

Nový výkaz – Účtovná závierka

Podnikatelia pozor! Účtovnú závierku bude tvoriť len jeden výkaz. Namiesto dvoch výkazov (o príjmoch a výdavkoch, o majetku a záväzkoch) tak odovzdáte jeden dokument Účtovná závierka.

Zľava pre obchodného partnera

Máte odberateľov, ktorým chcete poskytnúť stálu zľavu? Stačí, ak ju nastavíte v číselníku partnerov a pri fakturovaní mu bude poskytnutá konkrétna zľava zo zakúpeného tovaru alebo služby.

Ďalšie novinky

Nákupné ceny tovarov sa často menia. Nová funkcia Predajná cena na príjemke Vám pomôže sledovať a udržať si zisk. Ako? Na príjemke si okrem nákupnej ceny skontrolujte a podľa potreby zmeňte predajnú cenu.

Zrýchlenie programu – v novej verzii Vám urobí radosť výrazné zrýchlenie otvárania evidencií, archivácie, ale aj práce so skladovými kartami.

Stav nádrže už môžete sledovať aj pri vlastnom vozidle. Túto funkciu oceníte, ak používate auto prevažne na pracovné účely a potrebujete sledovať nákup pohonných látok.

Pozrite si všetky novinky: časť 1časť 2.

Akcia k obnove Balíka podpory pre zostavu Neplatca DPH:

Získajte rýchlo a jednoducho aktuálne účtovné informácie. Objednajte si:

Praktická publikácia vás oboznámi s aktuálnou legislatívou, poskytne vám návod na správne vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov FO typ B. Vo videoškoleniach sa dozviete všetko o uzávierke roka, DPFO a účtovaní pre neplatiteľa DPH. Akcia platí do 31. 1. 2015.

Akcia k obnove Balíka podpory pre ostatné zostavy

Získajte rýchlo a jednoducho aktuálne účtovné informácie. Objednajte si:

  • videobalík MINI s 5 videoškoleniami v hodnote 104,40 € za 82,80 €,
  • ZADARMO k nemu dostanete publikáciu Daňové priznanie 2014 v hodnote 9,90 €.

Praktická publikácia Vás oboznámi s aktuálnou legislatívou, poskytne Vám návod na správne vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov FO typ B. Vo videoškoleniach sa dozviete všetko o uzávierke roka, DPFO, postupoch účtovania v praxi, evidencii DPH a kontrolnom výkaze a efektívnej práci v ALFE plus. Akcia platí do 31. 1. 2015.

Neprišla Vám ponuka na obnovu Balíka podpory a chcete získať videoškolenia s publikáciou zadarmo?

Objednajte si videoškolenia + publikáciu Daňové priznanie 2014 zadarmo pomocou tohto formulára.

Ako získate novú verziu ALFA plus 6.00?

  • Ak máte platný Balík podpory, verziu si stiahnete priamo v programe alebo z našej webovej stránky.
  • Ak nemáte platný Balík podpory, v decembri 2014 sme Vám zaslali preddavkovú faktúru na obnovu Balíka podpory aj s ponukou videoškolení a publikácie zadarmo. Úhradu preddavkovej faktúry odporúčame realizovať cez Zónu pre klienta.
  • Potrebujte poradiť? Napíšte nám alebo zavolajte na 041/707 10 51.

Stiahnuť

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty