Menu

Nová výplatná páska a ďalšie novinky v mzdovom softvéri sú už dostupné

Legislatívne úpravy :
  • Trexima: Máte zamestnancov, ktorí ukončili vzdelanie v roku 2016? Už aj pre nich môžete vygenerovať kód odborov vzdelania priamo v programe.
  • Verejná správa: Zamestnávate učiteľov vysokých škôl? Pozor, zmenou Zákona o výkone práce vo verejnom záujme sa zavádza nová Osobitná stupnica taríf učiteľov vysokých škôl. Prizadávaní pracovného pomeru/zmeny pracovnej zmluvy s dátumom vzniku od 1. 9. 2016, môžete zvoliť platovú stupnicu v zmysle novej legislatívy.
     

Ďalšie novinky v programe:

  • Nová moderná a prehľadná výplatná páska:
  • Údaje sú na nej prehľadne rozdelené do niekoľkých častí – Vaši zamestnanci tak nájdu najdôležitejšie informácie už na prvý pohľad – koľko peňazí sa im zašle na účet (resp. dostanú v hotovosti), aký majú zostatok dovolenky, koľko dní na lekára/sprievod im ešte ostáva a ďalšie informácie.
  • Keďže obsahuje polia s farebným pozadím, predpokladáme, že ju využijete najmä pri elektronickom zasielaní, ktoré šetrí čas, životné prostredie aj firemné náklady.
  • Pozrieť si môžete krátke prezentačné video.

Prehrať video

Odčlenenie starých rokov
Nová funkcia, ktorá slúži na zmenšenie databázy, čím si môžete zrýchliť Vašu prácu v programe.
Vo Vašej databáze ostanú všetky údaje, ktoré program potrebuje pre správny výpočet miezd, resp. tlač dokumentov v aktuálnom období.
Vylepšenie užívateľských textov
Formuláre pre zadávanie textov sme zväčšili, aby ste videli aj dlhší text, okrem toho si k textom môžete zadať aj vlastnú poznámku. Texty si ďalej môžete označovať, filtrovať, triediť a vyhľadávať.

Ako získate novú verziu?
Ak máte platný Balík podpory, verziu si stiahnete z našej internetovej stránky alebo priamo z programu OLYMP cez menu OLYMP – Over/Stiahni verziu z internetu.

Stiahnuť verziu

  • Ak nemáte platný Balík podpory, zaslali sme vám 19. 9. 2016 predfaktúru poštou (nemusíte nás žiadať o jej vyhotovenie).

Verziu na DVD, prípadne obnovu Balíka podpory najrýchlejšie získate objednaním cez KROS účet.

KROS účet

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty