Menu

Nové funkcie v softvéri na ohodnocovanie nehnuteľností

Vážení používatelia programu HYPO,
radi by sme vás informovali o vydaní novej verzie HYPO 14.50. 

Novinky vo verzii HYPO 14.50

Poškodené chaty, garáže a drobné stavby

Od verzie 14.50 už môžete stanoviť mieru poškodenia všetkých hlavných stavieb vrátané garáží a chát a drobných stavieb z príslušenstva. V základných údajoch označíte objekt ako poškodený a následne v tvorbe RU resp. v záložke Kv, dokončenosť a poškodenosť zadáte percento poškodenosti celého objektu alebo jednotlivých konštrukcií.

Vylepšené vkladanie fotiek do fotošablón 

Zdržuje vás pri práci samovoľné otáčanie fotiek pri ich vkladaní do fotošablón? Tento problém sa nám v novej verzii podarilo odstrániť. Fotky sa teraz pri vkladaní neotáčajú, ale ostávajú v takom formáte, ako boli odfotené (na šírku alebo na výšku).
Jednoduchší prístup k popisom (od verzie 14.00)  

V novej verzii vám ušetrí čas rýchlejší prístup k popisovým formulárom. Ikony pre hlavné popisy nájdete priamo v nástrojovej lište v hlavnom formulári.

Nové vzorové pôdorysy bytov 

Do modulu  HYPOCAD  sme pridali  ďalšie vzorové podlažia týchto typových panelových domov: ZTB radový, LB radový a T 06B ZA bodový. Databáza vzorových pôdorysov v programe HYPOCAD teraz obsahuje spolu 85 najbežnejších bytov na Slovensku.

Točité schodisko (od verzie 14.00) 

V HYPOCADe  môžete nakresliť štvrťku, polovicu, tri štvrtiny alebo celé točité schodisko. Môžete ho skombinovať s priamym jednoramenným či dvojramenným schodiskom. Takýmto spôsobom je možné v HYPOCADE nakresliť rôzne druhy schodísk.

Okrem týchto noviniek nájdete v novej verzii množstvo ďalších vylepšení. Kompletný zoznam zmien si môžete pozrieť na našej internetovej stránke.

Ako získate novú verziu?

    • Ak máte platný Balík podpory, verziu 14.50 si môžete stiahnuť z našej internetovej stránky.
    • Automatická aktualizácia vám ponúkne stiahnutie novej verzie pri spúšťaní programu HYPO.
    • Ak nemáte platný Balík podpory, verziu 14.50 môžete získať po uhradení preddavkovej faktúry, ktorú sme zaslali všetkým používateľom programu HYPO poštou dňa 21. 6. 2016.
    • Ak používate aj program MEMO, na preddavkovej faktúre bude uvedený aj Balík podpory pre verziu MEMO 5.50.

 

Stiahnuť verziu

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty