Menu

Objavte nové funkcie KROS Skladu

Rozmýšľate nad zmenou skladového softvéru? Práve obdobie na prelome rokov je na to ideálny čas. Naše riešenie KROS Sklad neustále vylepšujeme a snažíme sa ním čo najviac zjednodušiť pracovný život. V priebehu najbližších mesiacov pridáme aj niekoľko nových funkcií.

Majte stavy skladov pod kontrolou 

Sklady na rôznych miestach a vy neviete na ktorom máte koľko kusov tovaru? Vďaka funkcií Viac skladov, uvidíte v reálnom čase, koľko kusov máte na ktorom sklade. Funkciu oceníte najmä ak máte viacero skladov alebo pobočky, ktoré majú vlastné sklady.

Cenníky pre obchodných partnerov

V prvom kvartáli roka 2023 pribudne aj nová funkcia Predajné cenníky. Definovať budete môcť ľubovoľné množstvo cenníkov a rozlíšiť ich podľa toho, komu majú byť priradené. Veľkoobchodný či maloobchodný odberateľ, každému môžete vytvoriť cenník podľa predstáv.

Jednoduchšie zaúčtovanie skladu

Chceli by ste používať KROS Sklad, ale chýbajú vám výstupy pre zaúčtovanie skladu? Čoskoro to bude minulosťou. Pripravujeme výstupy, vďaka ktorým vytlačíte z fakturácie podklad pre zaúčtovanie skladu. Funkcia bude dostupná aj spätne, takže vám nič nebráni v tom, aby ste začali používať sklad už od začiatku roka.

To stále nie je všetko. Súčasťou skladu bude už čoskoro aj skladová cena, vďaka ktorej uvidíte hodnotu skladových zásob. Už sa vám viac nestane, že pri fakturácii predáte produkty pod nákupnú cenu. 

Vyskúšajte všetky funkcie zadarmo

Ešte nemáte KROS Sklad? Či ste začínajúci podnikateľ alebo firma, vyskúšajte KROS Sklad v bezplatnej TRIAL verzii na 30 dní zadarmo a spoznajte všetky funkcie, ktoré vám aplikácia prináša.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty