Menu

OLYMP 14.80

Top novinky verzie 14.80

>

Od verzie 14.80 je program Olymp prepísaný do novej technológie

Vo firme Kros sme sa rozhodli pre prepis programu Olymp do nového programovacieho jazyka. Nová verzia 14.80 je už vyvíjaná v technológii Microsoft .NET. Pre prepis Olympu do novej technológie sme sa rozhodli z dôvodu technologického vývoja. Nová technológia nám do budúcnosti ponúka nové možnosti, moderný vzhľad a jednoduchšie zapracovávanie zákazníckych návrhov použitím nových komponentov a skinov. Program Olymp sa prepisoval 1:1, to znamená, že z hľadiska funkčnosti je Olymp nezmenený.

Ostatné novinky verzie 14.80

  • V novej verzii Olympu si môžete všimnúť malú zmenu po vizuálnej stránke programu. Po nainštalovaní verzie sa automaticky prednastaví nový moderný vzhľad. Ponúkame Vám však na výber viaceré farebné prevedenia programu (skiny), ktoré nájdete v menu Olymp – Nastavenia programu na karte Všeobecné v poli Nastavenia vzhľadu programu. Čiastočnou zmenou prešli aj ikonky v programe Olymp. Ikonku Olympu už nájdete v zelenom prevedení.
  • Opravená chyba súvisiaca s nezobrazovaním dobrovoľného starobného dôchodkového sporenia (2.pilier) na dokumente Rozúčtovanie mzdových nákladov pre podvojné účtovníctvo a v exporte predkontácií. Dobrovoľné SDS sa na dokumente a v exporte nezobrazovalo od júla 2014. Od verzie 14.80 je zobrazovanie opravené.
  • Opravené vymazávanie popisu zo zrážky nariadenej súdom, ktoré mohlo nastať v prípade, že ste vstúpili do zrážky nariadenej súdom, v ktorej nebol vyplnený popis a zo zrážky ste vyšli cez Zruš. Ak ste následne vošli do inej zrážky nariadenej súdom, v ktorej bol vyplnený popis zrážky, tak po vstupe program vymazal popis tejto zrážky.
  • Opravené nesprávne prihlásenie do zdravotnej poisťovne zamestnanca, ktorý najskôr pracoval u zamestnávateľa na HPP a uplatňoval si odvodovú úľavu a následne ho prijali na HPP bez úľavy. Program nesprávne vytvoril prihlášku aj s kódom 1W, ktorý hovorí o splnení podmienok pre uplatnenie úľavy pre dlhodobo nezamestnaných. Po oprave vytvorí len prihlášku s kódom 2.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty