Menu

Online rozpočtovanie pre viac ziskových zákaziek

Svet sa uberá smerom k okamžitému prístupu k informáciám a k dátam z akéhokoľvek miesta. Radikálne to mení požiadavky na programy, s ktorými pracujeme, vrátane tých v stavebníctve. Aj my v KROSE kráčame s dobou a neustále vyvíjame nové aplikácie. Živnostníkom a menším stavebným firmám uľahčuje prácu novinka, KROS Stavebný rozpočet.

Nová éra rozpočtovania 

Stavebný sektor sa neustále vyvíja, pričom efektívne a presné rozpočtovanie je kľúčom k úspechu. Zníženie nákladov a skrátenie času realizácie projektov sú prioritou. KROS Stavebný rozpočet poskytuje profesistom i malým firmám cestu k jednoduchšiemu, ale predovšetkým rýchlejšiemu a presnejšiemu vytváraniu stavebných rozpočtov.

Prečo online rozpočtovanie?

Odpoveď je jasná, okamžitý prístup a jednoduchosť. Online rozpočtovanie umožňuje prístup k dátam odkiaľkoľvek, kde je k dispozícii internetové pripojenie. To znamená, že môžete pracovať na svojich projektoch v reálnom čase, vidieť rovnaké údaje ako vaši spolupracovníci a zdieľať ich s nimi, a to bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Navyše, máte s KROS Stavebným rozpočtom istotu, že pracujete s najnovšími údajmi. Cenníkovú databázu pravidelne aktualizujeme, takže sa môžete spoľahnúť na to, že vaše rozpočty budú vždy odrážať aktuálne ceny materiálov a prác.

Výhody KROS Stavebného rozpočtu

Okrem dostupnosti aplikácie a prístupu k aktuálnym cenám materiálov a prác vďaka integrovanej cenníkovej databáze vám výrazne zjednodušia prácu a ušetria čas aj kompatibilita s CENKROSOM 4 a prepojenie s KROS Fakturáciou. Pri zložitejších výpočtoch množstva položiek vám pomôže funkcia výkaz výmer. V aplikácii môžete vytvárať rôzne varianty rozpočtov a uchovať aj originálne verzie.

Efektívnejšie rozpočtovanie

S KROS Stavebným rozpočtom sa zbavíte papierových tabuliek a excelovských súborov. Vytvorenie správneho a konkurencieschopného rozpočtu je teraz otázkou niekoľkých klikov. Aplikácia vám umožní venovať viac času rozvoju vášho podnikania a strategickým aktivitám, zatiaľ čo počet vašich úspešných zákaziek porastie vďaka presnosti a efektivite vašich rozpočtov.

Začnite s online rozpočtovaním už dnes

Využite príležitosť a otestujte KROS Stavebný rozpočet na 7 dní zadarmo. Vyskúšajte si, ako vám aplikácia môže zvýšiť produktivitu projektov a prispieť k úspechu vášho podnikania. Nečakajte a začnite už dnes.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty