Menu

Sklad online? Pozrite si stav zásob aj na mobile

Každá dobrá gazdiná má prehľad o tom, čo sa nachádza v rodinnej chladničke, či špajzi. Vie s predstihom nakupovať zásoby a dokáže s nimi dobre hospodáriť, čo znamená, že vždy ich má tak akurát, a väčšinou spotrebuje najskôr to, čo sa blíži k dátumu spotreby. Na podobnom princípe funguje aj riadenie zásob v podniku. 

Náklady na riadenie zásob predstavujú v podniku značnú časť, a každé euro sa hlavne v tejto dobe naozaj zíde. Správna a presná evidencia skladových zásob vám zabezpečí minimalizovanie prebytku, či nedostatku zásob, a to najdôležitejšie – zrýchli a skvalitní vaše rozhodovanie.  

Majte svoj sklad pod kontrolou

Spôsobov, ako mať prehľad o tom, čo, a v akom počte sa nachádza na sklade je viac. Excelovské tabuľky, informačné systémy, či papierová evidencia, ktorá ešte stále nevyšla z módy. Doba sa však mení a pojem „online“ je skloňovaný stále viac a viac. Či chceme alebo nie, je to naša budúcnosť. Kto nejde ruka v ruke s trendami, nemá v dnešnej dobe „žralokov“ na trhu šancu. A váš sklad v dobe online riešení nie je výnimkou.

Online riešenia od KROSU 

Určite už poznáte našu online aplikáciu KROS Fakturácia, ktorú charakterizujú slová priamo z úst samotných užívateľov: „prehľadná, praktická, intuitívna“. Do sveta krosáckych online riešení pribudla novinka. Je ňou KROS Sklad, ktorý pomôže napredovať vášmu biznisu. Sklad nájdete zatiaľ priamo vo fakturácii a jeho obrovskou výhodou je, že ho podobne ako faktúry, môžete schovať do vrecka. Jednoducho svoje skladové zásoby môžete mať v mobile, tablete, či počítači. Čo môžete od nášho skladu očakávať?

  1. Číselník tovarov, prípadne služieb máte na jednom mieste
  2. Pohyby tovaru môžete sledovať cez príjmy a výdaje
  3. Zaujímať by vás mohlo aj to, ktorý tovar, akému zákazníkovi ste predali
  4. Výdajku dokážete vytvoriť z faktúry alebo dodacieho listu
  5. Skladovú položku pridáte automaticky na fakturačné doklady

A aby ste si nemysleli – nespíme na vavrínoch. Len tak sa s niečím neuspokojíme, preto intenzívne pracujeme na tom, aby sme dopĺňali funkčnosť, vylepšovali a plnili vaše požiadavky. Od začiatku aplikáciu totiž vyvíjame s vami.  

Kráčajte s dobou aj vy a získajte s online aplikáciou prehľad o vašom sklade.
PS: KROS Fakturácia ponúka oveľa viac.

Vyskúšajte KROS Sklad

Dostaňte zásoby pod kontrolu s novým riešením pre riadenie skladu. Jednoducho, bezpečne a online. Prepojené s fakturáciou a dostupné aj na mobile.

Vyskúšať na 30 dní zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty