Menu

Praktické webináre pre stavbárov aj rozpočtárov

Hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré. A túto starú dobrú klišé myšlienku potvrdzujú aj uplynulé mesiace.  Až vtedy, keď sme boli nútení spomaliť a totálne obrátiť svoje nielen pracovné návyky, sme si uvedomili, koľko času je možné ušetriť a venovať ho veciam, ktoré majú zmysel. Poučme sa teda z prežitého a zoberme si z toho to dobré. Napríklad aj pri vzdelávaní.

Online vzdelávanie nabralo nový rozmer

Skepsa či predsudky, ktoré ešte minulý rok mnohých odradili od absolvovania vzdelávacích aktivít cez online kanály, sú preč. Dnes je skôr vítanou zmenou fakt, že ak sa chceme niečo nové naučiť, nemusíme cestovať desiatky či stovky kilometrov, riešiť parkovanie, zápchy či prestupy v hromadnej doprave. Stačí si doma alebo v kancelárií spraviť pohodlie, zapnúť počítač a učiť sa, či už aktívne so zapájaním sa do vzdelávacieho procesu, alebo pasívne sledovaním výkladu.

Rozpočtujte s nami z pohodlia domova

Na CENKROSE 4 sme ani minútu neváhali a tiež sme naskočili na vlnu online vzdelávania vo forme webinárov. Pripravili sme mix tém, ktoré by mal mať v malíčku každý stavbár a rozpočtár. Webinármi vás prevedú skúsení lektori z radov našich konzultantov a v závere vždy odpovedia na otázky, ktoré môžete počas webinára písať priamo do chatu. Nech sa páči, tu je výber tém:

Ako jednoducho naimportovať akékoľvek zadanie alebo rozpočet

Ak sa viac nechcete trápiť s importom zadaní či rozpočtov z Excelu, je pre vás tento webinár tým pravým orechovým. Lektor Ing. Lukáš Zekucia vám prezradí, ako to v programe CENKROS 4 pomocou nového importu zvládnete naozaj jednoducho. Ukáže vám tiež, ako si všetko správne nastaviť a pripomenie, na čo netreba zabudnúť. Chýbať nebudú ani tipy a triky pri importe a exporte Excelu komplet. Pozrite si celý program a termíny.

Prihlásiť sa na webinár

Rýchla cesta od zadania k cenovej ponuke

Tento webinár sa vám zíde v prípade, ak sa chcete naučiť v programe CENKROS 4 rýchlo oceniť zadanie a pripravovať prehľadné cenové ponuky. Prevedie vás ním Ing. Adrián Ďuriš, PhD., ktorý vám ukáže, ako importovať zadanie alebo slepý rozpočet. Vysvetlí vám tiež základne úpravy zákazky, ocenenie zadania cenníkovou databázou a predvedie, ako vypracovať profesionálnu cenovú ponuku pre zákazníka. Pozrite si kompletný program a termíny.

Prihlásiť sa na webinár

7 trikov na efektívnu úpravu rozpočtu

Na ďalšom webinári v podaní lektora Michala Mrmusa sa naučíte pracovať s verziami rozpočtu. Oceníte ho najmä v prípade, ak potrebujete robiť zmeny v rozpočte a súčasne sa môcť kedykoľvek vrátiť k pôvodnej verzii. Po jeho absolvovaní dokážete zefektívniť úpravy v rozpočte a ušetríte kopec času. Naučíte sa robiť aj úpravy s využitím hromadných funkcií, prispôsobiť vzhľad tabuľky, pracovať s pohľadmi či skontrolovať rozpočet pred tlačou. Celý program aj s termínmi nájdete tu.

Prihlásiť sa na webinár

Kalkulácia nákladov a plánovanie zisku

Posledný webinár je pre vás ideálny, ak ste dodávateľom stavebných prác a chcete si vedieť vypočítať náklady na realizáciu diela a prispôsobiť tomu ponuku ešte pred odovzdaním investorovi. Lektor Marcel Barčík vás naučí, ako vytvoriť ponukovú kalkuláciu z rozpočtu, ako rozdeliť položky na vlastné práce a subdodávky i ako kalkulovať priame či nepriame náklady. Pozrite si celý program a dostupné termíny.

Prihlásiť sa na webinár

Prečo sú webináre naozaj fajn?

  • Ušetria doslova hodiny času strávené presunmi z domu či práce na miesto konania.
  • Ušetria náklady na benzín či lístky na vlak, autobus, MHD…
  • Sú cenovo dostupnejšie ako osobné školenia.
  • Nevyžadujú formálne oblečenie, vychutnať si ich môžete hoc aj v teplákoch.

Tak neváhajte a vzdelávajte sa s nami online. Tešíme sa na vás.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty