Menu

Spoplatnenie doplnkových funkcií iKROS

Hlavným zámerom online fakturácie iKROS je POMÔCŤ MALÝM A ZAČÍNAJÚCIM PODNIKATEĽOM VYRÁSŤ. Preto sa vedenie spoločnosti KROS rozhodlo verejne garantovať, že fakturácia v iKROS bude navždy zadarmo. Podľa Vašich ohlasov však vieme, že samotná fakturácia nestačí a máte záujem o rozširovanie iKROS o ďalšie funkcie a služby. Máme zozbieraných dostatok námetov na mnoho mesiacov práce a prichádzajú stále ďalšie.

Dlhodobý rozvoj samozrejme nie je možný bez ďalších investícií do vývoja. Preto plánujeme od 1.11.2014 spoplatniť doplnkové moduly a funkcie iKROS ako napr. cenové ponuky, prijaté objednávky, dodacie listy. Stále však máme pred sebou náš cieľ – pomôcť podnikateľom vyrásť. Preto ich malí a začínajúci podnikatelia budú môcť používať zadarmo.

Detailný cenník zverejníme minimálne 3 týždne pred spoplatnením – dovtedy môžu nové moduly a funkcie používať všetci zadarmo.

Veríme, že sa nám podarí iKROS ďalej budovať tak, aby Vám stále viac pomáhal. Budeme radi, keď sa s nami podelíte o svoje názory, aká funkčnosť v iKROS by Vášmu podnikaniu najviac pomohla.

Prajeme veľa úspešných obchodov

tím iKROS

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty