Menu

TAXA 20.10

Top novinky verzie 20.10

>

Legislatívna zmena DPFO (od verzie 20.10)

V programe je zapracované nové Daňové priznanie k dani z príjmu fyzickej osoby typ B platné pre rok 2019. Daňové priznanie vytvoríte jednoducho kópiou z minulého roka.

Dôležité: Export daňových priznaní do XML sa vo verzii nenachádza. Akonáhle ho finančná správa zverejní, bude zapracovaný v ďalšej verzii programu.

>

Sprievodca vyplnením daňového priznania (od verzie 20.10)

V programe je aktualizovaný sprievodca na vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov fyzickej osoby typ A a typ B. V sprievodcovi pribudla nová časť na výpočet rekreačného príspevku daňovníka.
>

Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel za rok 2019 (od verzie 20.00)

Pre rok 2019 sme aktualizovali Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel. V daňovom priznaní program automaticky vypočíta daň a výšku predpokladanej dane na základe dátumu prvej evidencie vozidla. Daňové priznanie môžete jednoducho vyexportovať a podať elektronicky.
>

Medziročná kópia DPMV

Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel vytvoríte jednoducho kópiou z minulého roka. Nemusíte už vypĺňať údaje o daňovníkovi a vozidle.

Ostatné novinky verzie 20.10

  • V programe je zapracované nové Daňové priznanie k dani z príjmu fyzickej osoby typ B platné pre rok 2019. Daňové priznanie vytvoríte jednoducho kópiou z minulého roka.
  • V programe je aktualizovaný sprievodca na vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov fyzickej osoby typ A a typ B. V sprievodcovi pribudla nová časť na výpočet rekreačného príspevku daňovníka.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty