Menu

Top funkcie v OMEGE, na ktoré sa môžete spoľahnúť

Balíky podpory

Objavte nové Balíky podpory

Mať platný Balík podpory sa oplatí. Iba vďaka bonusovým funkciám, ktoré v sebe ukrýva, vám pôjde práca v OMEGE ako po masle.

Koniec ručnému účtovaniu

Už nemusíte do každej faktúry vstúpiť osobitne a zaúčtovať ju ručne. Stačí si doklady označiť a pomocou funkcie Rozúčtovanie dokladov zaúčtujete naraz všetky doklady, ktoré potrebujete. Novú funkciu nájdete v letnej verzii programu OMEGA. Využijete ju, ak potrebujete už len rozúčtovať doklady, ktoré ste importovali pomocou ELIS – umelej inteligencie alebo doklady importujete iným spôsobom. Prípadne, ak váš systém práce je založený na tom, že vám kolega predpripraví doklady a vy ich už len zaúčtujete.

Overenie platnosti IČ DPH

Vystavujete každý deň desiatky faktúr na nových obchodných partnerov? Vyvarujte sa zbytočným chybám pri zadávaní partnera a uľahčite si to s nami. Je náročné byť celý deň v strehu a dávať pozor, aby ste sa nepomýlili v obchodnom mene partnera. Zároveň je dôležité vyplniť na doklade všetky jeho údaje správne. Navyše, ak fakturujete s DPH, mali by ste sa uistiť, či je IČ DPH vášho obchodného partnera stále platné. Už sa viac nepreklikávajte rôznymi internetovými portálmi. Stačí vám len pripojenie na internet a všetko za vás urobí OMEGA.

Máte nového partnera, s ktorým idete obchodovať? Pred vystavením faktúry si skontrolujte platnosť jeho IČ DPH. Vyhnete sa tak chybám v Kontrolnom výkaze DPH, prípadne iným nepríjemnostiam. V OMEGE si môžete overiť platnosti IČ DPH až na štyroch miestach.

Doplnenie partnerov z registra firiem

Zrýchlite si prácu a nechajte OMEGU, nech za vás vyplní názov vášho nového partnera, adresu, IČO, prípadne IČ DPH. Stačí, ak do názvu partnera začnete písať meno alebo IČO. Už po niekoľkých znakoch vám program ponúkne zoznam možných partnerov priamo z databázy firiem portálu FinStat.

Importy do skladu už zvládnete aj bez technika

Aj vaši dodávatelia často dopĺňajú sortiment tovaru? Zasielajú vám katalógy produktov so zmenami predajných cien v Exceli? Už viac nemusíte nahadzovať údaje ručne. Zvládnete to aj bez technika.

Priamo v  Exceli od dodávateľa stačí len správne pomenovať stĺpce a OMEGA už všetko urobí za vás. Nové produkty pri importe z Excelu automaticky zapíše do evidencie skladových kariet. Ak už v programe skladové karty evidujete, ručné prepisovanie predajných cien v OMEGE sa stane minulosťou. Na základe podkladu v Exceli import prepíše aj predajné ceny skladových kariet.

Faktúry ako lusk

Niekedy stačí len málo. Začnite jednoducho tým, že zmeníte dizajn obchodných dokladov. Cenová ponuka, dodací list, faktúra musí predsa zaujať. Zamerajte sa na detaily a vaše doklady chytia úplne nový dych.

Obchodné doklady podľa vašich predstáv

Chcete aby vaše doklady boli podľa vašich predstáv? Chcete sami ovplyvniť ich vzhľad? Chýbajú vám alebo vašim obchodným partnerom niektoré údaje? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali ÁNO, ponúkame vám niekoľko vzorov dokladov:

Pozrite si náhľady dokladov

Obchodne_doklady_OMEGA_KROS

Chcete ešte viac? Upravte si dizajn podľa seba. Zmeňte veľkosť písma, zvýraznite dôležité údaje alebo pridajte nové. Úprava obchodného dokumentu nikdy nebola jednoduchšia. Podľa svojho vkusu a potrieb si vytvorte aj ďalšie vzory.

Hromadné rozúčtovanie dokladov, overovanie platnosti IČ DPH, doplnenie partnerov z registra firiem, importy do skladu, faktúry ako aj ďalšie funkcie v OMEGE získate len s platným Balíkom podpory. Objavte všetky výhody Balíka podpory.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty