Menu

Uchmatnite si lístky na Legislatívnu TOUR s poriadnou zľavou

3. ročník obľúbených zimných online konferencií bude opäť horúci. Kvôli veľkému množstvu legislatívnych zmien sme tento raz pripravili až 4 konferencie. Čaká vás 9 dní nabitých informáciami, radami, príkladmi a novinkami. Prídu hostia z ministerstva financií, daňové poradkyne, audítorka a kopec špecialistov na mzdy a účtovníctvo. Máte sa veru na čo tešiť. A navyše, len do konca septembra môžete získať lístky na Legislatívnu TOUR za zvýhodnené predpredajové ceny.

Prečo sa prihlásiť?

Program bude naozaj bohatý. Hneď prvú konferenciu Prax verzus mzdová legislatíva v roku 2022 odštartujeme silnou tému, ktorá v mzdárskych kuloároch rezonuje už niekoľko mesiacov. Šípite správne, je to daňový bonus. Posvietime si aj na ePN-ky či čerstvé novinky v Zákonníku práce a zodpovieme najčastejšie otázky k stravovaniu. Začíname 26. – 27. októbra 2022, nezabudnite si poznačiť do kalendára.

Pokračovať budeme 7. decembra 2022 2-dňovou konferenciou Uzávierka účtovníctva a zmeny v legislatíve 2023, kde sa môžete tešiť na spíkra priamo z ministerstva financií. Pripomenieme vám, ako postupovať pri uzávierkových prácach či evidovať doklady na prelome rokov a prevedieme vás kompletnou inventarizáciou majetku a záväzkov. Daňová poradkyňa si posvieti na pripravované legislatívne zmeny. A nebojte sa, nezabudneme ani na daňové priznanie motorových vozidiel.

Leniť nebudeme ani v Novom roku. Už 25. januára 2023 vás privítame na 3-dňovej konferencii Legislatívne novinky v mzdovej učtárni 2023 a RZD. S ďalším externým hosťom z MF SR sa pozrieme na problematiku daňového bonusu. Rozoberieme zmeny, ktoré nastali a zaostríme na podmienky pre jeho uplatnenie v ročnom zúčtovaní dane či v daňovom priznaní.

Legislatívnu TOUR už tradične zavŕšime 7. februára 2023 2-dňovou konferenciou DPPO 2022 a zmeny v DPH. S daňovou poradkyňou sa pozrieme na to, ako správne určiť a optimalizovať základ dane. S posledným hosťom z ministerstva financií a odborníkom na DPH si posvietime na novú sadzbu DPH pri nájomnom bývaní. A čo s neuhradenými záväzkami? Prezradíme, ako pri nich správne odpočítať daň. Neopomenieme ani zmeny pri neziskovkách a ukážeme si, ako na to v OMEGE. A na úplný záver si pripomenieme, ako čo najjednoduchšie skontrolovať výkazy a daňové priznanie.

Predpredaj vstupeniek len do 30. septembra

Byť rýchli sa teraz naozaj oplatí. Iba do konca septembra si môžete kúpiť vstupenky na každú konferenciu iba za 107 eur bez DPH. Ak sa prihlásite na všetky 4, ušetrite až 160 eur bez DPH. To však nie je všetko. Ak ste členom KROS Academy, môžete si na Legislatívnu TOUR uplatniť ďalšiu zľavu 20 %. Pre používateľov OMEGY a OLYMPU s Balíkom podpory ŠTANDARD máme tiež zľavu 20 % a s balíkom PRÉMIUM dokonca zľavu 50 %. Tak neváhajte a chyťte si svoje miesto. Tešíme sa na vás!

TAM MUSÍM BYŤ

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty