Menu

Vyhlasujeme pátranie

V KROSE sa neustále niečo deje. Nenechaj si ujsť horúce novinky z kuchyne KROSU. Prečo? Pretože rozširujeme KROS family a aj ty by si mohol byť našim novým kolegom. Pozri, či dnes nehľadáme práve teba. Máme otvorenú pracovnú pozíciu business consultanta ERP systému ONIX.

 

Kedy, keď nie teraz?

Dôvody na zmenu môžu byť rôzne. Si aktuálne bez práce? Chcel by si zmenu pracovnej pozície alebo hľadáš kolektív, s ktorým budeš naladený na rovnakú vlnu? Prípadne si doteraz nad zmenou nerozmýšľal? Každopádne by si mal spozornieť. KROS rozširuje rady zamestnancov a mohol by si medzi nás patriť aj ty. Ak ťa baví komunikácia s firemnými zákazníkmi a hľadanie riešení, ako firmám zjednodušiť prácu pomocou softvéru, tak neprestávaj čítať. 

Dennej rutiny sa neobávaj

Rád vymýšľaš nové veci a tešíš sa z pocitu zadosťučinenia, keď niekomu pomôžeš? Zároveň neznášaš, keď prídeš do práce a každý deň robíš dookola to isté? Názov pracovnej pozície môže pre niekoho znieť zaujímavo, pre iného hrozivo. Koho teda hľadáme? Oficiálny názov je business consultant, náš interný znie implementátor. V prípade, že si ešte stále nevieš dobre predstaviť, čo budeš každý deň robiť, nemusíš googliť po internete. Aby si bol v úplnom obraze, odporúčame ti prečítať článok napísaný očami iného business consultanta o tom, aká je to práca. 

Čo ťa čaká?

Okrem toho, že sa stretneš s množstvom zaujímavých zákazníkov, dostaneš šancu významne im zjednodušiť prácu pomocou nášho systému. Radosť ti budú robiť úspešné implementácie, s ktorými sa radi chválime aj na našom blogu, ako napríklad vo firme FEAST alebo VASPO STONE. 

Nasadenie a zanietenie pre túto prácu je veľmi dôležité, ale určite sa nemusíš obávať toho, že ťarcha úspešnej implementácie systému bude iba na tvojich pleciach. Za tebou bude stáť tím konzultantov a vývojárov, ktorí ti budú s implementáciou pomáhať. 

Nemusíš sa obávať ani toho, či to budeš vedieť. Zaškolíme ťa do produktu a pomôžeme s prvými implementáciami. 

Prečo pracovať v KROSE?

Možno poznáš značku KROS, ale vôbec nemáš predstavu, ako to tu vyzerá. Chápeme, mnohí sme mali rovnaké pocity, keď sme šli na pohovor. Ty však už nemusíš zažívať rovnakú nevedomosť. Firma Cocuma o nás zisťovala, aká firma sme, ako to tu vyzerá a čo si myslia jednotliví zamestnanci. Nie sú to sladké reči, ktorými sa firmy prezentujú navonok. Článok o nás vznikal niekoľko týždňov, pretože sa uskutočnili desiatky hodín rozhovorov, fotografovania a natáčania videí. Pohodlne sa usaď a nechaj sa vtiahnuť do atmosféry, ktorou ako KROS family žijeme.   

Naše očakávania od teba sú veľké, ale ako sa hovorí, kto sa bojí, nech nechodí do lesa. Preto, ak ťa nudí stereotyp a nebaví ťa chodiť do práce nešťastný, tak už neváhaj ani minútu a zabojuj o pracovné miesto medzi nami.  

Mám záujem o túto pracovnú príležitosť 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty