Menu

Výzva pre programátorov: Píš kódy, ktoré zmenia podnikanie na Slovensku

Vždy som obdivovala ľudí, ktorí už od mala vedeli, čím chcú byť, keď vyrastú. IT-čkári dnes v obľúbenosti valcujú požiarnikov, smetiarov aj zverolekárov a veľa detí sa už v škôlke hrdo hlási, že raz z nich budú programátori. Mnohým sa to podarí. Ako veľkáčski programátori prídu do bodu, kde si musia vybrať – čo a pre koho budú programovať.

Daj tomu zmysel

Polnočné deadliny, veľké korporátne zákazky, appky pre zahraničných klientov. Aj toto je cesta. Ak chceš za tým vidieť niečo viac ako odovzdaný projekt a cink na účte, si tu správne.

U nás môžeš pomáhať. Za každým kódom je príbeh podnikateľa, z tvojho mesta, sídliska. Už 25 rokov zjednodušujeme podnikanie na Slovensku a pomáhame firmám byť úspešnými. Malým živnostníkom, obchodným firmám, veľkým stavebným firmám, účtovníkom aj mzdárom. Robustné dektopy meníme na šikovné webové riešenia a učíme podnikateľov, že to ide jednoduchšie.

To ťa musí baviť

Home office, kalčeto, relax room, sickdays navyše, bohatý sociálny program. Všetko máme. Podobne ako veľa ďalších firiem. Vyber si to, čo ti dáva zmysel. Dôležité je, aby ťa to bavilo. Tak vznikajú veľké veci. KROS, Apple či Sixtínska kaplnka – to muselo niekoho najprv baviť.

Ak je to na teba veľa slov, prečítaj si to v kóde 🙂

Developer wanted
Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty