Menu

Zjednodušte si prácu v OLYMPE vďaka šikovným funkciám

Balíky podpory

Objavte nové Balíky podpory

Práca mzdára býva náročná. Preto si vyžaduje riešenia, ktoré sa vám vedia prispôsobiť, ale aj ušetriť čas.

Úprava tlačových dokumentov

Spracovávate mzdy viacerým firmám? V jednej firme od vás požadujú podrobný zoznam zamestnancov, v ktorom budú personálne údaje zamestnancov aj údaje o pracovnom vzťahu. V druhej firme zas chcú len základný zoznam zamestnancov, kde budú len personálne údaje zamestnanca ako meno, adresa, rodné číslo a dátum narodenia. A tak si otvárate mzdový program OLYMP a nájdete hneď niekoľko dokumentov, ktoré by vám mohli vyhovovať. Čo však v prípade, ak potrebujete dokument upraviť alebo doplniť o ďalšie požadované údaje?

Je vám táto situácia povedomá? Ak áno, máme pre vás riešenie. Vo vybraných dokumentoch si môžete zmeniť vzhľad dokumentu, ale aj údaje, ktoré sa na ňom majú zobrazovať. Upravíte si tak nielen zoznam pracovníkov, ale aj výplatnú pásku, rekapituláciu miezd alebo pracovnú zmluvu. Máte možnosť vytvoriť si dokument podľa svojich potrieb a potrieb vašich klientov a použiť ho aj budúcnosti bez nutnosti úprav.

Elektronické služby zdravotnej poisťovne Dôvera

Zmenil zamestnanec zdravotnú poisťovňu, ale zabudol vám to oznámiť? Prípadne uviedol nesprávne údaje, a teraz vás zdravotná poisťovňa vyzvala na opravu? Sú to všetko nepríjemné situácie, ktorým viete predchádzať.

Využívaním elektronických služieb zdravotnej poisťovne Dôvera v OLYMPE ušetríte čas a jednoduchým krokom odošlete mesačné výkazy aj hromadné oznámenia o poistencoch priamo do Dôvery. Jedným klikom tiež overíte príslušnosť zamestnancov k tejto zdravotnej poisťovni.

Úpravu dokumentov, elektronické služby Dôvery ako aj ďalšie funkcie v OLYMPE získate len s platným Balíkom podpory. Pozrite sa, aké výhody v sebe balíky ukrývajú.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty