Menu

Zvýšenie životného minima a novinky v tlačových zostavách

Polrok sa tradične spája so zmenami v mzdovej legislatíve a zároveň prichádza čas na zaslúženú dovolenku. Pripravili sme pre vás novú verziu programu OLYMP 20.50, v ktorej prinášame niekoľko noviniek. Veríme, že aj vďaka OLYMPU bude pre vás práca nielen počas leta hračkou.

Zmena životného minima od 1. 7. 2020

Legislatíva je u nás vždy na prvom mieste a aktuálna verzia programu je zárukou, že ju máte aktuálnu. Do programu sme zapracovali novú výšku životného minima, ktorá ovplyvňuje napríklad správny výpočet exekučných zrážok.

Novinky v podkladoch k výkazom pre priznanie finančných príspevkov

Obdobie, kedy sme sa spoločne pasovali so žiadosťami o finančné príspevky, bolo naozaj náročné. Situáciu aj naďalej pozorne sledujeme a prinášame vám ďalšiu pomocnú funkciu. V podkladoch pre priznanie finančných príspevkov pribudne možnosť filtrovať zamestnancov v pracovnom pomere k zvolenému dátumu.

Štatistické výkazy a odpustené odvody

Určite ste sa už zamýšľali, čo s odpusteným poistným a cenou práce. V exporte Štvrťročného výkazu o cene práce ISCP 1-04 pribudla možnosť neuvádzať do tejto štatistiky odpustené odvody za apríl 2020.

Nová tlačová zostava Prehľad dovolenky

Leto sa nesie v znamení dovoleniek, nových zážitkov a relaxu. Ideálne by bolo, keby dovolenka trvala čo možno najdlhšie a nepretržite. Aby ste sa netrápili prepočtami nároku na dovolenku, prinášame vám novú tlačovú zostavu Prehľad dovolenky. Tento dokument obsahuje zoznam zamestnancov s údajmi o ročnom nároku na dovolenku, nároku k zvolenému mesiacu, čerpaní a zostatku dovolenky. Zostáva teda jediné, užiť si leto a dopriať si dlho očakávanú dovolenku.

Ako získať novú verziu?

Novú verziu OLYMPU s najnovšími funkciami máte dostupnú vďaka platnému Balíku podpory. Stiahnuť si ju môžete priamo z programu cez menu O programe – Over/stiahni verziu z internetu alebo z našej webovej stránky.

Už vám platnosť Balíka podpory vypršala? Obnovte si ho jednoducho v Zóne pre klienta a užívajte si všetky výhody, ktoré vám prináša. 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty