Menu

KROS Digitálna kancelária: Ako šetríme čas klientom?

Raz nám povedal jeden zákazník: „Veľmi sa mi páči vaša nová aplikácia. Na začiatku som s ňou bojoval, ale dnes na ňu nedám dopustiť. Zlepšuje sa. Zjednodušila mi život, zrýchlila moju prácu a spravila ma dostupnejším. Klient mi kedykoľvek a odkiaľkoľvek môže nahrať doklady a ja mu kedykoľvek viem dať informácie k jeho dokladom a účtovníctvu. Nemusím čakať, kým prídem do kancelárie. Viem mu dať odpovede hneď.“ Tešia nás tieto reakcie, pretože to je našim cieľom – zjednodušovať podnikateľom život.

Už je to 11 mesiacov, čo môžete využívať funkčnosť KROS Digitálnej kancelárie. V máji 2023 vznikla prvá verzia, ktorá bola základom pre proces digitalizácie a automatizácie účtovníctva. Bol to začiatok niečoho nového. V začiatkoch vznikajú rôzne otázky: Budú to zákazníci chcieť? Už je ten správny čas ísť s tým von? Už to má to, čo zákazník očakáva a potrebuje? Existujú vôbec správny čas kedy a v akej funkčnosti ísť s novým produktom k zákazníkom? My sme rozhodnutie spravili. Nebolo všetko ideálne a dokonalé, ale šli sme pomôcť prvým zákazníkom. Teraz vieme, že to rozhodnutie bolo správne. Vieme, že zákazníkom pomáhame. Každý deň je aplikácia  lepšia a lepšia a získava si priazeň ďalších a ďalších zákazníkov. Začínali sme z nuly a aktuálne máme:

Dnes vie KROS Digitálna kancelária viac ako na začiatku. Čo už dokáže?

Spracuje a vyťaží doklady

Odoslané faktúry, došlé faktúry a bločky. Ako?

  • necháte si posielať doklady e-mailom do aplikácie. Spracované a vyťažené doklady sa automatický zapíšu priamo do KROS Digitálnej kancelárie. Fotka, scan, pdf dokument – doklady nemusíte prepisovať, po spracovaní si ich len skontrolujete a máte ich pripravené pre účtovanie.
  • doklady si priebežne uložíte na server, cloud, či iné úložisko. Následne si ich do KROS Digitálnej kancelárie hromadne stiahnete, prebehne proces spracovania a doklady sa automatický vyťažia. Opäť nemusíte nič prepisovať, chytať papier do rúk. Všetko sa automatický dostáva do aplikácie.
  • načítate si údaje z bločkov mobilom cez QR kód – potrebujete mobil a priložíte bloček s QR kódom a 100 % údaje z bločku máte v okamihu v KROS Digitálnej kancelárií. Už len fotka bločku a máte všetko v appke legislatívne správne.

Sleduje pohyby na bankových účtoch

Pohyby na účtoch máte k dispozícií okamžite. V praxi to znamená, že ak ste si doteraz museli pozerať pohyby a zostatky v internetbankingu alebo v mobilnej aplikácii banky, tak prostredníctvom KROS Digitálnej kancelárie si tieto informácie zobrazíte priamo v nej. Vďaka tejto službe si automaticky spárujete platby k faktúram

  • faktúra v KROS Digitálnej kancelárii à pohyb na účte online v KROS Digitálnej kancelárií à zhodný variabilný symbol = spárovaná platba s faktúrou
  • pohyb na účte online v KROS Digitálnej kancelárii à faktúra zaevidovaná neskôr v KROS Digitálnej kancelárií à funkcia spätného/opakovaného párovania úhrad à zhodný variabilný symbol = spárovaná platba s faktúrou.

Zabezpečuje prepojenie s OMEGOU

prepojením KROS Digitálnej kancelárie s OMEGOU zabezpečíte presun všetkých dokladov do účtovníctva aj s ich zaúčtovaním. Predvolené texty aj s predkontáciami si nastavíte priamo v aplikácii a následne si prenesiete doklady priamo do účtovníctva v OMEGE. Pri takto stiahnutom doklade vám hneď zasvieti zelený štvorček = doklad je zaevidovaný a zaúčtovaný. Máte hotovo.

Je úložiskom iných dokladov

Napríklad poistné a rôzne iné zmluvy, technické preukazy. KROS Digitálna kancelária je úložisko, kde môžete mať všetko na jednom mieste dostupné odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

V súčasnej dobe pomáhame a zjednodušujeme zákazníkom (účtovným firmám, podnikateľom, živnostníkom, s. r. o.) život viac ako včera a menej ako zajtra. KROS Digitálnu kanceláriu budeme aj naďalej zlepšovať. Jednou z ciest, ako ju posúvať, je počúvať podnety od zákazníkov. KROS Digitálna kancelária je budúcnosťou účtovníctva. Už teraz sa môžete tešiť na ďalšie novinky. Viac o tom v ďalšom blogu 😊.

PS: Ak máte záujem dozvedieť sa viac alebo potrebujete poradiť, prihláste sa na bezplatné online stretnutie. A ak sa chcete dozvedieť viac o digitalizácii ako takej, prihláste sa na bezplatnú online konferenciu Trendy v digitalizácii účtovníctva a miezd.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty