Menu

Spájame sily so Shoptetom

Počas roka sme vám v našom blogu predstavili funkčnosť – prepojenie s e-shopom, vďaka ktorému si môžete prepojiť e-shop alebo iný systém s KROS Fakturáciou a KROS Skladom. Vydanie prvej verzie bol iba začiatok. Počet e-shopov na slovenskom trhu stále rastie, a práve preto sme sa pri vývoji zamerali hlavne na e-shopy . V KROSE sa snažíme uľahčiť podnikanie, či už ste veľký podnikateľ alebo malý živnostník. Celý rok sme poctivo pracovali, aby sme prepojenie mohli čo najviac sprístupniť a zjednodušiť. A aký je výsledok?

Spájame sily so silným hráčom v oblasti tvorby a správy e-shopov

V decembri sme do sveta vypustili doplnok, ktorý zabezpečí jednoduché prepojenie KROS Fakturácie a KROS Skladu s e-shopmi na platforme Shoptet. Vďaka nemu doklady vytvorené vo vašom e-shope dokážete dostať do KROS Fakturácie a ďalej s nimi pracovať. Možno si poviete, čo to v praxi pre mňa ako podnikateľa znamená? Predsa menej času stráveného v administratíve a viac času na to, čo robíte najlepšie – budovanie a rozvíjanie vášho biznisu.

Čo tento doplnok umožní?

Zabezpečí napojenie e-shopu na platforme Shoptet s KROS Fakturáciou a KROS Skladom. Manuálnemu nahadzovaniu faktúr do fakturačného systému je koniec. Objednávky a faktúry vytvorené v e-shope sa automatický prenesú do KROS Fakturácie a zapíšu sa do zvoleného číselného radu s automatickou úpravou zostatku skladovej karty použitej na faktúre. Zároveň si skladové karty viete automaticky posielať do e-shopu. Vďaka tomu máte vždy aktuálne informácie o zostatku a predajnej cene konkrétneho produktu. Pre správne nastavenie doplnku sme pripravili krátky videonávod.

Prenesenie dokladov je iba začiatok

Kde prenos dokladov skončil, tam KROS Fakturácia začína. S takýmito dokladmi viete ďalej pracovať. V KROS Fakturácii môžete sledovať stav ich uhradenosti, priamo z faktúry vystaviť ďalšie doklady ako dodací list alebo dobropis, či poslať poďakovanie zákazníkovi za úhradu. Taktiež uľahčíte prácu aj svojmu účtovníkovi. Pokiaľ používa účtovné softvéry od KROSU, faktúry si jednoducho stiahne do ALFY plus alebo OMEGY. Nezabudli sme ani na iné systémy. Doklady máte možnosť exportovať pre účtovné softvéry MRP, Pohoda alebo Money. Navyše vám KROS Fakturácia ponúka užitočné prehľady, v ktorých si môžete porovnať príjmy napr. medzi jednotlivými rokmi. Vidíte, ktorí zákazníci od vás najviac nakupujú alebo akú sumu úhrad ešte môžete očakávať.

Teraz je ten správny čas na zmenu

Ak využívate e-shop na Shoptete a ešte nepoužívate KROS Fakturáciu, teraz je ten správny čas na zmenu. Chápeme, že zmena fakturačného systému počas roka môže byť náročná. S blížiacim sa koncom roka je ideálna príležitosť začať ten ďalší s novou fakturáciou. A čo s dokladmi vystavenými v predchádzajúcich rokoch? Žiadny problém. Vďaka importu dokladov si dokážete preniesť faktúry vytvorené v inom systéme priamo do appky. Pokiaľ sa stále rozhodujete, či budete s KROS Fakturáciou a KROS Skladom spokojní, vyskúšajte si ich na 30 dní zadarmo.

Plány do roku 2024

Naša práca na API prepojení sa týmto nekončí. S novým rokom prichádzajú nové výzvy. Do budúcna pripravujeme možnosť nastaviť si na doklade pridanom cez API popis pre rozúčtovanie na doklade, ktorý uľahčí prácu vašej účtovníčke, možnosť poslať vášmu zákazníkovi link s dokladom dostupný bez nutnosti sťahovania a ukladania PDF, či napojenie na kuriérov, prostredníctvom ktorého jednoducho, rýchlo a bez chýb vytvoríte objednávky prepravy a vytlačíte expedičné štítky.

Pri vývoji nových funkcií počúvame aj vás. Ak je niečo, čo vám na prepojení chýba, alebo by ste niečo vylepšili, neváhajte nám o tom napísať a buďte súčasťou vývoja. Veď všetko, čo tvoríme, tvoríme práve pre vás – našich zákazníkov.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty