Menu

Ste doma v opatreniach k dani z príjmov podľa zákona Lex korona?

#spolutodame   #skrosomdoma

Niekedy je priam heroický výkon vyznať sa v mori informácií, ktoré sa na nás hrnú z každej strany. Platí to aj v prípade opatrení k dani z príjmov podľa nového zákona Lex korona, ktoré boli prijaté v súvislosti s pandémiou. Na internete je množstvo článkov a každý hovorí niečo iné. Rozhodli sme sa preto nenechať to náhode a o pomoc sme požiadali na slovo vzatú odborníčku a daňovú poradkyňu Ing. Katarínu Synákovú.

E-book Lex korona – opatrenia v oblasti dane z príjmov

Tá pre vás pripravila 30-stranový e-book, v ktorom zrozumiteľne vysvetľuje mimoriadne opatrenia vrátane mnohých praktických príkladov. Jednotlivé témy obohatila aj o odpovede na otázky, ktoré dostala priamo od vás, účtovníkov a ekonómov.

Chcem e-book

Nová lehota na podanie daňového priznania k dani z príjmov PO a FO

V e-booku nájdete rozobratú novú lehotu na podanie daňového priznania vysvetlenú na príkladoch. Zistíte, od čoho závisí, čo všetko ovplyvňuje, ktorých daňovníkov sa týka i to, ako sa v rôznych situáciách určuje.

    Platenie preddavkov na daň z príjmov v období pandémie

    Aké sú vaše možnosti pri platení preddavkov v období pandémie? Za akých podmienok ich nemusíte platiť vôbec? Ktoré preddavky budete po období pandémie doplácať a kedy vám správca dane vráti rozdiel? Aj na tieto otázky odpovedá daňová poradkyňa v novom e-booku.

      Vrátenie preplatkov na dani z príjmov z podaného daňového priznania

      Ste zvedaví, kedy vám správca dane vráti preplatok, ak ste podali daňové priznanie počas pandémie? Odpoveď rovnako nájdete v e-booku a zistíte aj, aká pokuta hrozí za zneužívanie skoršieho vrátenia daňových preplatkov.

      Zvýhodnený odpočet daňových strát

      V e-booku získate aj návod na výhodné odpočítanie daňových strát. Daňová poradkyňa vám poradí, ktoré straty je možné odpočítať celé a ako správne uviesť zvýhodnený odpočet v daňovom priznaní.

      Ako získať e-book?

      Jednoducho si ho objednajte cez náš e-shop, alebo, ak máte platný Balík podpory ŠTANDARD alebo PRÉMIUM, čerpajte si e-book priamo v Zóne pre klienta.

      Zdieľať
      Súvisiace témy k článku
      KROS
      O nás
      Blog
      Kontakty