Dobry den,
po prechod na verziu 12.51 som si vsimol, ze prestalo funkovat pohodlne ovladanie programu prostrednictvom klavesnice.
Konkretne: Fakturacia-Odoslane FA.Ked myskou kliknem na niektoru  fakturu, tak potom funguje pohyb po fakturach sipkami hore a dole.
Ale akonahle pouzijem akukolvek klavesovu skratku ALT+U, ALT+R a vratim sa naspet cez tlacidlo STORNO alebo ESC, uz spetne nefunguje pohyb po fakturach sipkami hore dole. Kurzor skoci dolu na ovladacie tlacidla PRIDAJ,KOPIA…atd a pri stlacani sipiek hore/dole stale beha len po tychto ovladacih tlacidlach. Ked chcem opet pouzivat sipky na pohyb po zozname faktur, treba opet kliknut na hociktoru fakturu.
V nizsich verziach programu OMEGA ostaval kurzor stale na polozkach faktur a sipky fungovali na pohyb po tomto zozname. V tomto sa mi program OMEGA pacil, ze sa da plnohodnotne a velmi rychlo ovladat prostrednictvom klavesnice. A ked sa clovek nauci pouzivat tieto skratky, ovladanie je daleko rychlejsie ako prostrednictvom klavesnice a mysky. Som tvor lenivy a snazim sa si pracu ulahcovat ako sa da a nebavi ma stale presuvat ruky z mysky na klavesnicu a spat.
Chcem sa preto opytat, ci by sa dala tato zmena dala v najblizsom upgrade odstranit?

Dakujem

, pridaná odpoveď 30. mája 2021