Dobrý deň, potrebujem poradiť. Pri vytlačení prehľadu za I.Q 2010 mám všetky údaje vytlačené správne, len na str. č. 3 mi v časti IV. a V. vytlačí, že žiadam o vrátenie sumy rozdielu DB a ZP, aj aže to žiadam vrátiť na č. ú. vytlačí aj č. účtu len nevytlačí sumu, ktorú žiadam vrátiť. Čo mám urobiť aby mi program vypísal aj sumu na vrátenie.
V potvrdení o padaní tlačiva prehľadu mi tieto sumy program vypíše.
Ďakujem . Beňušová
4 odpovede
Vážená pani Beňušová,
na základe uvedených informácií Vám neviem jednoznačne odpovedať, prečo Vám na Prehľad o zrazených a odvedených preddavkoch v časti IV. a V. uviedlo iba čísla účtov bez súm. Na odhalenie príčiny odporúčam nakontaktovať sa na hotline k programu Olymp na čísle 041/7071041.
Sumu mi vypíše v informatívnom prehľade, ale nevypíše ju v origináli.
Ja sa len chcem opýtať, či môžem na DÚ odovzdať vytlačené tlačivo prehľadu za I.Q2010 – informatívny.
Ďakujem.
Vážená pani Beňušová,
Prehľad o zrazených a odvedených preddavkoch – informatívny neodporúčame tlačiť, nakoľko formuláre sa na Daňovom riaditeľstve SR spracovávajú automatizovane technológiou skenovania a pre spracovanie je nevyhnutné, aby bol prehľad v 100 % zhode so vzorom Ministerstva financií SR. Z tohto dôvodu je potrebné z programu Olymp tlačiť a odovzdať Prehľad o zrazených a odvedených preddavkoch – originál.
Ako som uviedla aj v predchádzajúcom príspevku, ak Vám nevypĺňa údaje na prehľade, nakontaktujte sa na nás telefonicky na čísle 041/7071041.