Menu

Archivácia posudkov a ďalšie novinky v HYPO verzii 19.00

Mnohí znalci už vedia, že mesiac marec sa každý rok viaže s novou verziou programu HYPO. Čo sme si tentokrát pre vás pripravili vo verzii 19.00? 

Zálohovanie posudkov do privátneho online úložiska na webe

Obávate sa že prídete o svoje posudky? Máte zálohy uložené len vo svojom počítači? Vďaka najnovšej verzii si môžete posudky uložiť aj na iné bezpečné miesto. Do online úložiska na webe, ku ktorému máte prístup iba vy. Používaním online úložiska získate:  

  • Istotu, že aj v prípade akýchkoľvek problémov s vašim počítačom máte posudky stále bezpečne odzálohované a nemôžete o ne prísť.
  • K posudku sa dostanete z akéhokoľvek miesta – stačí sa pripojiť do online úložiska a posudok si obnoviť.
  • Privátne online úložisko je zabezpečené prihlasovacím menom a heslom. Má k nemu prístup naozaj len znalec, ktorý musí poznať tieto údaje.
  • Privátne online úložisko je zabezpečené bezpečnostnými certifikátmi – podobne ako internetbanking.
  • Používanie privátneho online úložiska na webe je len na vás – môžete a nemusíte ho používať.
  • V prípade, ak webové úložisko nechcete používať, vaše posudky sa naďalej budú zálohovať do vami zvoleného miesta tak ako doteraz.

Prepojenie analytickej metódy výpočtu opotrebenia s rôznymi typmi životnosti

Potrebujete preniesť do analytickej metódy výpočtu opotrebenia životnosť stanovenú akoukoľvek metódou a nielen odborným odhadom? V najnovšej verzii sme prepojili analytickú metódu s rôznymi typmi životnosti. Vo výstupe aj pri analytickej metóde bude uvedené najskôr stanovenie životnosti a až následne výpočet opotrebenia.

Ako získate novú verziu?

Verziu 19.00 si môžete pohodlne stiahnuť s platným Balíkom podporyAk vám vypršala jeho platnosť, obnovíte si ju jednoducho cez svoj KROS účet.

Pozrite si, čo nájdete v najnovšej verzii HYPO.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty