Menu

Videli ste už našu výročnú správu za rok 2019?

Ohliadnime sa spolu za rokom 2019. Bol veľmi rýchly, plodný a dá sa povedať, že prekonal naše očakávania.

Výročná správa za rok 2019

Výrazne sa nám podarilo pohnúť s krosáckym webom a väčšina podstránok sa už teší novému dizajnu. Zapracovali sme aj na dizajne niektorých programov, ktoré sú teraz krajšie a modernejšie. Pustili sme sa do umelej inteligencie a spolu s novou službou ELIS sme v OMEGE umožnili automatické spracovanie dokladov. Rozhodli sme sa šíriť osvetu o umelej inteligencii na Slovensku a zorganizovali sme konferenciu Podnikanie budúcnosti. Popasovali sme sa aj so strašiakom mnohých podnikateľov – eKasou. Vzali sme si k srdcu vaše nápady – spustli sme službu KUFIO, v rámci ktorej spracúvame vaše účtovníctvo a mzdy, a získané skúsenosti nasadzujeme do inovatívnych riešení v programoch. Pohli sme aj s postupným smerovaním do online a spustili sme stavebnú platformu KROSbuild, v rámci ktorej nájdete cloudové úložisko i prehliadač výkresovej dokumentácie. Viac o našej práci, ale aj o finančných výsledkoch, sa dočítate vo Výročnej správe za rok 2019.

Rok 2019 nám priniesol aj niekoľko ocenení

Spomeňme si napríklad na Diamant slovenského biznisu, ktorý udeľuje prestížny magazín Forbes, za 1. miesto v kategórií Stred. A priniesol nám aj uvedomenie, že Krosáci sú úžasní ľudia, pretože veľmi rýchlo chápu a dokážu sa okamžite adaptovať. Poznáte príbeh o líške? Jedna líška učí v noci za dedinou svoje mladé, ako prechádzať cez cestu. „Pomaly sa priplazte k ceste, zavrite oči, narátajte do 3 a rýchlo prebehnite.“ O kúsok ďalej, druhá líška učí svoje mladé: „Pomaly sa priplazte k ceste, dobre počúvajte a pozerajte, ak nevidíte žiadne svetlá a nepočujete hukot, rýchlo prebehnite.“ Nuž, múdra líška a menej múdra líška. Tak je to aj v živote. Keď sme chápaví, dokážeme priniesť správne riešenia. Tí, ktorí vedia menej, sa musia spoliehať na šťastie. Zavrú oči, narátajú do 3 a možno prejdú. V tom je veľký rozdiel. A my, Krosáci, sme tí, ktorí vedia…

Rok 2020 bude pre nás prelomový

Nielen preto, že máme kopec smelých plánov, ale hlavne preto, že v ňom pokoríme hranicu štvrťstoročia existencie KROSU. Neuveriteľných 25 rokov na scéne. 25 rokov vývoja, konzultácií, skvelých vzťahov so zákazníkmi. 25 rokov KROS family. Je nám cťou, že ste toho súčasťou a urobíme všetko preto, aby sme i naďalej vytvárali ten najlepší softvér pre ľudí.

Výročné správy za prechádzajúce roky nájdete TU.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty