Menu

CENKROS 4 prichádza s novou verziou 2020/II

Druhý tohtoročný upgrade programu CENKROS 4 so sebou opäť prináša kopec skvelých noviniek. Prečítajte si, čo sme pre vás pripravili.

Nový pomocník

V situácii, keď potrebujete pomoc, je rýchlosť rozhodujúca. Spoľahnite sa na nového Pomocníka. Všetko dôležité, ako aj  kontakty či zaujímavosti zo sveta stavebníctva, budete mať vždy poruke.

Smerné položky pre verejné obstarávanie

Zlepšovanie máme v krvi, a preto v novej cenovej úrovni prinesieme ďalších 26 cenníkov doplnených o smerné položky bez komerčných názvov výrobcov. Celkovo tak pribudne viac ako 45 000 novo spracovaných smerných položiek prác a materiálov, ktoré výrazne uľahčia ocenenie projektov verejného obstarávania.

Tisíce nových položiek

Nezabudli sme ani na nové technológie. Pre ocenenie hrubej stavby bolo spracované murovanie z veľkoformátových tvárnic a priečkových panelov. Z remesla pribudli konštrukcie z kompozitných materiálov a naďalej pokračujeme s aktualizáciou a rozširovaním sortimentu v cenníku Elektromontáže. Prepracované a doplnené boli časti 16 Meracie prístroje a 19 Rozvádzače, rozvodné skrine, dosky, svorkovnice. V rámci materiálov sme sa okrem pravidelnej cenovej aktualizácie a nových materiálov naviazaných na položky prác zamerali aj na rozšírenie sortimentu v materiáloch online. Tu k existujúcim zhruba 160 výrobcom a predajcom pribudli ďalšie firmy rôzneho zamerania, napríklad SCHNEIDER, NRG flex, CERESIT (HENKEL), STIEBEL ELTRON a XELLA (YTONG, SILKA, MULTIPOR).

Naskočte na vlnu digitálneho stavebníctva

Plnej digitalizácií dokumentácie a procesu komunikácie sa určite nevyhneme a ani sa jej vyhnúť nechceme. Teraz je ten správny čas objaviť cestu k lepšej a efektívnejšej spolupráci na projektoch. Poďte do toho s nami:

Stavba pod jednou strechou

Na neporiadok v dokumentoch pokojne zabudnite. V online svete nájdete všetko prehľadne usporiadané. A samozrejme dostupné kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Navyše, vaše dáta budú v bezpečí a neustále archivované.

Neposielajte – zdieľajte

Aj vy ste už otrávení z toho, že cez deň často robíte namiesto svojej práce sekretárku? Nevmestila sa vám potrebná príloha do e-mailu? Tomu je koniec. Spolupráca je základ, a preto kolegom jednoducho všetky informácie a súbory zazdieľajte.

BIM: Neodmysliteľná súčasť stavebníctva

Stavebníctvo na Slovensku sa vydalo  cestou intenzívnej digitalizácie. Jej neoddeliteľnou súčasťou je BIM digitalizácia procesu prípravy, realizácie aj užívania budovy počas celej doby životnosti.

U nás môžete s BIM modelmi pracovať v platforme KROSbuild, ktorá je prepojená s programom CENKROS 4 a umožňuje tak oceniť jednotlivé prvky BIM modelu.

S novou verziou 2020/II naviac prinášame aj evidenciu zmien v BIM modeloch, ich vizuálne porovnanie a samozrejme premietnutie týchto zmien do rozpočtov.

Nečakajte a spoznajte s nami svet online stavebníctva. Stačí sa len zadarmo registrovať na www.krosbuild.sk.

Vynovená KROS Academy

Hovorí sa, že vedomosti sú to jediné, čo vám nikto nemôže vziať. Vzdelávajte sa a objavte novinky, ktoré sme pre vás pripravili v obľúbenej KROS Academy.

Online webináre

V reakcii na situáciu, ktorá posledné mesiace rezonuje celým svetom, sme spustili online webináre. Umožnia vám vzdelávať sa z pohodlia domova či kancelárie. Stačí si len vybrať tému, ktorá vás zaujíma, prihlásiť sa, uvariť si dobrú kávu a sledovať live stream.

Certifikované kurzy

Keďže sa situácia na Slovensku pomaly dostáva do normálu, opäť sme spustili aj obľúbené certifikované kurzy Základy rozpočtovania, Základy kalkulovania a Sledovanie realizácie zákazky. Vyberte si miesto a termín, ktoré vám vyhovuje a príďte si po svoj certifikát. 

Akreditované vzdelávanie

V roku 2020 pre vás pripravujeme aj jedinečný akreditovaný vzdelávací kurz zameraný na rozpočtovanie a kalkulovanie stavebných prác. Sledujte nás, podrobnosti zverejníme čoskoro.

Ako získať novú verziu?

Verziu 2020/II si môžete s platným Balíkom podpory stiahnuť už  od dnes, 1. júla 2020. Nemáte platný balík? Jednoducho si ho predĺžte v KROS účte a pokračujte plynulo v práci.

Stiahnuť novú verziu

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty