Menu

Nové vzdelávanie pre stavbárov

Hovorí sa, že vedomosti sú jediná vec, ktorú vám nikto nemôže vziať. Dvojnásobne to platí vo svete stavebníctva. V KROS Academy to veľmi dobre poznáme, a preto prichádzame s novým revolučným vzdelávaním pre všetkých stavbárov, rozpočtárov, projektantov či investorov.

Pripravili sme pre vás 3 zaujímavé kurzy na počítači:

  • Základy rozpočtovania
  • Základy kalkulovania
  • Sledovanie realizácie zákazky

Zatraktívnite nimi svoj pracovný profil a posuňte sa v kariére opäť o kúsok ďalej.

Prečo stavbárske kurzy od KROSU?

Keďže dlhoročne pôsobíme vo svete rozpočtovania, rozhodli sme sa tieto skúsenosti ešte viac zhodnotiť a pretaviť ich do kurzov. Získané teoretické vedomosti sa okamžite naučíte prakticky využívať priamo v programe CENKROS 4. Odnesiete si aj prehľadné materiály, ku ktorým sa môžete kedykoľvek vrátiť a certifikát, ktorým preukážete nadobudnuté znalosti. Samozrejmosťou je aj chutné občerstvenie počas celého kurzu a individuálny prístup skúsených lektorov.

Kedy a kde sa kurzy konajú?

Vybrať si môžete z troch miest. Kurzy organizujeme v Žiline, Bratislave i v Košiciach. Aktuálne máme v ponuke jeden termín pre každé mesto. Ak vám žiaden z nich nevyhovuje, nebuďte smutní. V priebehu roka pridáme postupne ďalšie termíny.

Kurz Základy rozpočtovania

Ak začínate rozpočtovať a chcete vedieť tvoriť a upravovať rozpočty v programe CENKROS 4, je pre vás tento kurz ako stvorený. Spoločne si prejdeme najčastejšie otázky ako rozpočtovať určité druhy prác. Zaujať vás môže tiež vtedy, ak chcete rozšíriť svoju činnosť o tvorbu výkazov výmer a prípravu orientačných rozpočtov. Na svoje si prídete aj ak ste zástupca investora pripravujúci zadania do súťaží alebo zabezpečujete výber dodávateľa stavebných prác.

Viac o kurze Základy rozpočtovania

Kurz základy kalkulovania

Potrebujete vypočítať predpokladané náklady na realizáciu stavby a pripraviť tak kvalitný ponukový rozpočet, ktorý vám zabezpečí zisk? S kurzom Základy kalkulovania si prídete na svoje. Oceníte ho aj v prípade, ak ste živnostník alebo stavebná firma a realizujete stavebné práce vlastnými kapacitami či cez subdodávateľov a chcete ustrážiť, aby náklady nepresiahli cenu dohodnutú s investorom.

Viac o kurze Základy kalkulovania

Kurz Sledovanie realizácie zákazky

Nezabúdame ani na investorov, stavbyvedúcich, stavebný dozor a dodávateľov prác. V priebehu roka plánujeme spustiť aj kurz, pomocou ktorého sa stanete profesionálom v sledovaní celého priebehu realizácie zákazky od začiatku až po dokončenie. Ak chcete byť medzi prvými, ktorí sa budú môcť naň prihlásiť po zverejnení termínov, neváhajte a napíšte nám na cenkros@kros.sk. Akonáhle to bude aktuálne, ozveme sa vám.

Viac o kurze Sledovanie realizácie zákazky

Certifikát

Radi by ste mali hmatateľný dôkaz o tom, že sa neustále profesne posúvate? Po absolvovaní každého kurzu získate certifikát, ktorý môžete využiť v súčasnom i budúcom zamestnaní.

Neváhajte teda, začnite sa vzdelávať efektívne prostredníctvom nových kurzov z dielne KROS Academy a rozvíjajte svoju kariéru s tými najlepšími.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty